۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
19:53
کد خبر : 9728980
۱۵:۲۹

۱۴۰۴/۰۹/۰۳

بازدید فرمانده سپاه هامون از پروژه عمرانی رامشار

به مناسبت هفته بسیج و به منظور ارزیابی روند پیشرفت پروژه‌های زیرساختی و فرهنگی شهر جدید رامشار، سرهنگ پاسدار حسین نکوئی، فرمانده سپاه ناحیه هامون، به همراه ابوذر نکوئی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید، از سالن در حال ساخت آمفی‌تئاتر این شهر بازدید کرد.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون؛در جریان این بازدید، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید، گزارشی جامع از مراحل ساخت، چالش‌های پیش‌رو و برنامه‌ریزی‌های فازهای آتی پروژه ارائه داد. 

سرهنگ پاسدار حسین نکوئی فرمانده ناحیه مقاومت هامون گفت:ما در سپاه ناحیه هامون همواره بر تکمیل زیرساخت‌هایی که مستقیماً با کیفیت زندگی مردم در ارتباط است، تأکید داریم. 

وی افزود: سالن آمفی‌تئاتر صرفاً یک سازه ساختمانی نیست، بلکه فضایی است که می‌تواند بستر رشد استعدادهای هنری، برگزاری برنامه‌های فرهنگی فاخر و تقویت پیوندهای اجتماعی در شهر جدید رامشار باشد.»

نکوئی اظهار داشت:تکمیل این پروژه نشان‌دهنده توجه ویژه مسئولین به زیرساخت‌های فرهنگی و هنری در کنار توسعه فیزیکی شهر است. 

فرمانده ناحیه هامون یادآور شد: سپاه آماده هرگونه همکاری و بسیج نیروهای مردمی برای رفع موانع احتمالی در مسیر اتمام به موقع این پروژه مهم است. امید است با تلاشی مضاعف، این سالن به زودی میزبان شهروندان فرهیخته رامشار باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید