۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:26
کد خبر : 9729106
۱۱:۰۳

۱۴۰۴/۰۹/۰۳

پیوند مکتب حضرت زهرا(س) و فرهنگ بسیجی در "خیمه مادری" لامرد

همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مراسم ویژه‌ای با عنوان خیمه مادری در شهر لامرد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مراسم ویژه‌ای با عنوان خیمه مادری در شهر لامرد برگزار شد.

در این مراسم، سرهنگ گله‌داریان فرمانده سپاه ناحیه لامرد، با تسلیت این ایام، تقارن هفته بسیج با ایام فاطمیه را نمادین و حامل پیامی مهم دانست و اظهار داشت: حضرت زهرا(س) خاستگاه معنوی بسیج و الگوی ایثار، مقاومت و ولایت‌مداری هستند. رزمندگان دفاع مقدس با توسل به ایشان، بسیاری از عملیات‌ها را با شعار "یا زهرا(س)" آغاز می‌کردند.

وی با اشاره به ریشه‌دار بودن فرهنگ بسیجی در آموزه‌های اهل بیت(ع)، تأکید کرد: ایثار، مقاومت و دفاع از آرمان‌های انقلاب، پیام مشترک بسیج و مکتب حضرت زهرا(س) است و باید این فرهنگ ناب به نسل‌های آینده منتقل شود.

این برنامه با اجرای گروه سرود و نمایش‌ نامه توسط "پاتوق دخترانه لامرد" همراه بود و با همکاری مجتمع فرهنگی مذهبی فاطمیه شهرک هجرت و بسیج جامعه زنان لامرد به انجام رسید.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید