۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
17:15
کد خبر : 9729292
۱۳:۱۳

۱۴۰۴/۰۹/۰۴

مساجد، محور جذب و تربیت جوانان هستند

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی تأکید کرد: کانون‌های فرهنگی مساجد باید همه جوانان را جذب کرده، ذائقه فرهنگی جامعه را شکل دهند و با تعامل مؤثر بین مسجد، خانواده و مدرسه، نقش خود را تقویت کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از کاشمر، حجت‌الاسلام محمدتقی کاظمی‌نسب در نشستی با حضور مدیران و فعالان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان‌های کاشمر و کوهسرخ بر لزوم درک دقیق نیازها و دغدغه‌های جوانان و ایجاد ارتباط مؤثر با آن‌ها تأکید کرد.

وی با اشاره به تغییرات اجتماعی مستمر در جامعه گفت: مسئولان کانون‌های مساجد باید با درک این تغییرات، نگرش و رویکرد خود را به‌روز کنند و در مسیر ذائقه‌سازی فرهنگی تلاش کنند تا جوانان با عقاید صحیح و مثبت در جامعه رشد کنند.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی افزود: اگر ذائقه‌سازی فرهنگی به درستی انجام شود، ارزش‌ها و باورهای درست به فرهنگ عمومی جامعه تبدیل می‌شود و اگر در این حوزه کوتاهی کنیم، دیگران این فرصت را به نفع خود پر خواهند کرد.

وی با بیان اینکه ضعف موجود در حوزه عفاف و حجاب نتیجه کم‌کاری در گذشته است، تأکید کرد: هدف ما ایجاد فضایی است که تمامی جوانان با هر گرایش فکری و عقیدتی بتوانند در کانون‌های مساجد حضور داشته باشند و از ظرفیت‌های تربیتی آن بهره‌مند شوند.

کاظمی‌نسب خاطرنشان کرد: در کانون‌ها هیچ توجهی به تفکر، حزب یا گروه جوانان نداریم و تنها تمرکز بر جذب و هدایت آنان است.

وی مسائل و مشکلات را صرفاً مالی ندانست و گفت: تأسیس کانون‌های مساجد یکی از برکات انقلاب اسلامی است و بدون این کانون‌ها، جامعه با مشکلات بسیار بیشتری روبه‌رو می‌شد.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از املاک شهرستان کاشمر موقوفه است، افزود: این امر نشان‌دهنده دینداری و باورهای مذهبی عمیق مردم منطقه است. مسئولان کانون‌ها نباید استان را تنها به چشم صندوق یا عابربانک ببینند و مدام منتظر تخصیص اعتبار باشند.

وی بر لزوم تلاش مضاعف کانون‌ها در شهرستان‌ها تأکید کرد و بیان داشت: در شرایط پیچیده امروز، ایجاد کانون‌های تخصصی در حوزه‌های اشتغال، رسانه، هوش مصنوعی، خانواده‌محور و سایر نیازهای روز جامعه، در مشهد و تمامی شهرستان‌ها در دستور کار قرار دارد و باید با برنامه‌ریزی دقیق اجرایی شود.

کاظمی‌نسب تأکید کرد: فعالیت کانون‌ها صرفاً محدود به دریافت اعتبار نیست؛ بلکه تأثیرگذاری واقعی و اثرگذاری فرهنگی، هدف اصلی است.

وی همچنین به اهمیت تعامل میان مسجد، خانواده و مدرسه اشاره کرد و افزود: جوانان باید پیش از ورود به حلقه‌های انحرافی، به کانون‌های مساجد هدایت شوند تا مساجد به پایگاه‌های محله‌ای واقعی تبدیل شوند و نقش تربیتی خود را به‌خوبی ایفا کنند.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی در پایان گفت: برای رسیدن به اهداف فرهنگی و تربیتی، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، همکاری فعالان فرهنگی و استفاده از ظرفیت‌های تخصصی کانون‌ها در بخش‌های مختلف هستیم.

در پایان نشست، به نمایندگی از برگزیدگان هفدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان که موفق به کسب مقام شده بودند، تقدیر به عمل آمد و از تلاش‌های فعالان و مربیان کانون‌های فرهنگی هنری قدردانی شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید