۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
19:36
کد خبر : 9729524
۱۴:۲۸

۱۴۰۴/۰۹/۰۴

آمادگی ژاپن برای همکاری با خوزستان در مسائل محیط زیستی و مدیریت آب

سفیر ژاپن در ایران ضمن راهبردی خواندن موقعیت خوزستان گفت: کشور ژاپن آمادگی همکاری با استان در مسائل محیط زیستی و مدیریت آب و شن‌های انباشته شده در رودخانه را دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ، تیسوکادا تاتناکی سه شنبه در جریان سفر به خوزستان در دیدار با سرپرست شهرداری اهواز در محل این دستگاه بیان کرد: برای نخستین بار است که از خوزستان دیدن کردم و استان بسیارمهم و راهبردی تلقی می‌شود.

وی گفت: در سفر به خوزستان قرار است در مراسم اهدای وسایل پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی و خودرو‌های آتش نشان به اهواز شرکت کنم.

تاتناکی با بیان اینکه در دیدار با استاندار خوزستان موضوع خواهر خواندگی استان با کشور ژاپن مطرح شد افزود: اهواز و خوزستان در نقطه جنوبی و ژاپن در نقطه شرقی جاده ابریشم قرار دارد بنابراین خواهر خواندگی بین این ۲ منطقه قطعا اثر زیادی در تجارت ۲ کشور خواهد داشت.

سفیر ژاپن در ایران ادامه داد: اهواز با چالش‌های محیط زیست و مدیریت‌پسماند درگیر است و استفاده از تجربه شهر‌های ژاپن برای مدیریت این ۲ موضوع در اهواز راهگشا خواهد بود.

وی ابراز امیدواری کرد: که مذاکرات آمریکا و ایران به نتیجه برسد و با رفع تحریم‌ها شرکت‌های ژاپنی تمایل به سرمایه گذاری در ایران را دارند.

تاتناکی با اشاره به اینکه کربن زدایی یکی از مسائل مدنظر شرکت‌های ژاپنی است عنوان کرد: این موضوع در وزارت خارجه و نفت ایران در حال مذاکره است و احتمال کربن زدایی در خوزستان بسیار بالا است.

سفیر ژاپن در ایران امروز در جریان سفر خود به اهواز با استاندار خوزستان نیز در محل استانداری دیدار کرد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید