۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
13:58
کد خبر : 9729590
۱۶:۰۵

۱۴۰۴/۰۹/۰۴

برگزاری کارگاه آموزشی آسیب‌های اجتماعی به مناسبت هفته بسیج

به مناسبت هفته بسیج، کارگاه آموزشی با محوریت آسیب‌های اجتماعی در حوزه مقاومت بسیج عشایری خاتم‌الانبیا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از تفتان ، این کارگاه با حضور جمعی از بسیجیان عشایر منطقه تفتان جنوبی و با هدف ارتقای سطح آگاهی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و تقویت بنیان‌های فرهنگی و اخلاقی جامعه برگزار گردید.  

در این برنامه، کارشناسان حوزه اجتماعی ضمن تشریح مهم‌ترین آسیب‌های رایج در جامعه، راهکارهای مقابله با آن‌ها را بیان کردند و بر نقش بسیجیان در فرهنگ‌سازی و پیشگیری از این آسیب‌ها تأکید داشتند.  

محمد ریگی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج عشایری خاتم‌الانبیا، در حاشیه این کارگاه گفت:آگاهی‌بخشی و آموزش در زمینه آسیب‌های اجتماعی از وظایف مهم بسیج است و برگزاری چنین کارگاه‌هایی می‌تواند نقش مؤثری در کاهش مشکلات اجتماعی و ارتقای سلامت فرهنگی جامعه داشته باشد.

وی افزود: حضور فعال بسیجیان عشایر در این کارگاه نشان‌دهنده اهمیت موضوع و عزم جدی آنان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در منطقه است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید