۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
10:44
کد خبر : 9730439
۲۱:۳۸

۱۴۰۴/۰۹/۰۶
فرمانده بسیج تربت‌ حیدریه:

تفکر بسیجی یعنی وحدت، بصیرت و مقابله با فشارهای خارجی

فرمانده بسیج تربت‌ حیدریه گفت: بسیجیان با تبعیت از ولایت و با ویژگی‌های وحدت و بصیرت، در جنگ‌های شناختی و اقتصادی اخیر همچون دوران دفاع مقدس، حافظ انقلاب هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از تربت حیدریه، سرهنگ پاسدار علی یعقوبیان، چهارشنبه‌شب در همایش «اقتدار بسیج» با اشاره به نقش بی‌بدیل بسیج در صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی، اظهار کرد: بسیج تشکیلاتی جاویدان و مردمی است که در سایه فرمان حکیمانه امام خمینی(ره) برای پاسداری از نظام و انقلاب ایستادگی کرد.

وی با تأکید بر اینکه بسیجیان در هشت سال دفاع مقدس و همچنین در جنگ‌های شناختی، اقتصادی و روانی اخیر، حافظ انقلاب بودند، افزود: در سال‌های گذشته و به‌ویژه سال قبل، که دشمنان جنگ‌های همه‌جانبه‌ای را علیه نظام آغاز کردند، بسیجیان بار دیگر همانند روزهای آغازین انقلاب به میدان آمدند و این انقلاب را حفظ کردند.

فرمانده بسیج تربت‌حیدریه، بسیج را نهادی بی‌نظیر در جهان عنوان و خاطرنشان کرد: این نهاد ریشه در فرهنگ، تاریخ و مردم ایران دارد و با فرمان امام خمینی(ره) متولد شد، در عین حال وقتی نهادی از دل فرهنگ و تاریخ یک ملت برآید، ماندگار خواهد بود و نخواهد رفت.

یعقوبیان با اشاره به فرمان تاریخی امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۸ برای تشکیل بسیج، گفت: امام در شرایطی که آمریکا ایران را تهدید کرده بود، این تهدید را به فرصتی برای تشکیل بسیج تبدیل کرد و امروز بسیج درخت تنومندی است که علاوه بر مأموریت‌های نظامی، در عرصه‌های علمی، اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم نیز فعال است.

وی وحدت، بصیرت و انسجام را ویژگی‌های اصلی بسیج برشمرد و تأکید کرد: تفکر بسیجی به معنای مقابله با فشارهای خارجی، ایستادگی در برابر دشمن و تبعیت از ولایت است. بسیجیان تربت‌حیدریه همواره در صحنه‌های مختلف، وفاداری خود را به ولایت فقیه نشان داده‌اند.

همایش اقتدار بسیج در تربت‌حیدریه با حضور اقشار مختلف بسیجیان از محل میدان شهدا تا میدان امام خمینی(ره) برگزلر شد.

انتهای خبر/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید