۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۳:۱۴
کد خبر : 9730984
۱۷:۵۸

۱۴۰۴/۰۹/۰۶

درخشش قهرمانان استان همدان در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان ژاپن

همدان-روز دهم بیست‌وپنجمین دوره بازی‌های المپیک ناشنوایان در توکیو با درخشان‌ترین موفقیت کاروان ایران در کشتی آزاد همراه بود؛ موفقیتی که نام دو قهرمان از استان همدان را بیش از همه برجسته کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، در ادامه رقابت‌های کشتی آزاد، محمد سیاهوشی کشتی‌گیر شایسته نهاوندی در وزن ۵۷ کیلوگرم با پیروزی ۱۶ بر ۶ برابر حریف قدرتمند قزاقستانی، بر سکوی قهرمانی ایستاد و پنجمین مدال طلای کاروان ایران را به نام خود ثبت کرد.

سیاهوشی روز گذشته نیز در مسیر رسیدن به فینال، با دو پیروزی قاطع برابر نمایندگان بلغارستان (۱۲–۲) و ارمنستان (۱۰–۰) توانایی بالای خود را نشان داده بود. با طلای او، مجموع مدال‌های ایران به ۲۴ مدال رسید.

در وزن ۷۴ کیلوگرم نیز ابوالفضل زهره‌وند، کشتی‌گیر توانمند ملایری، پس از سه برد مقتدرانه مقابل حریفان ترکیه، ارمنستان و مغولستان، به فینال رسید اما در دیدار پایانی با نتیجه ۳ بر صفر مقابل حریف قرقیزستانی شکست خورد و به مدال نقره دست یافت.

با این نقره، مجموع مدال‌های کاروان ایران به ۲۶ مدال افزایش یافت.

گفتنی است؛ بیست و پنجمین دوره بازی‌های المپیک ناشنوایان از ۲۴ آبان در توکیو آغاز شده و تا ۶ آذر ادامه داشت.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید