۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۹:۲۴
کد خبر : 9731090
۲۱:۰۲

۱۴۰۴/۰۹/۰۶
مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه سپاه حضرت ابوالفضل علیه‌السلام لرستان در یادواره ۳۳۲ شهید بسیجی شهرستان بروجرد:

ملت ایران باروحیه بسیجی در برابر توطئه‌ها، فتنه‌ها و تحریم‌های دشمنان ایستاده‌اند

ملت ایران باروحیه بسیجی در برابر توطئه‌ها، فتنه‌ها و تحریم‌های دشمنان ایستاده‌اند
مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه سپاه حضرت ابوالفضل علیه‌السلام لرستان گفت: ملت ایران تاکنون باروحیه بسیجی در برابر توطئه‌ها و فتنه‌ها و تحریم‌های دشمنان ایستاده‌اند و به فرموده رهبری قله‌های پیشرفت را فتح خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان از شهرستان بروجرد، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محسن مفید در یادواره ۳۳۲ شهید بسیجی شهرستان بروجرد که در مسجد حضرت ولی‌ عصر(عج) برگزار شد، بیان کرد: افول قدرت‌های شیطانی که به بزرگ‌ترین ابزارها و فنّاوری روز دنیا مجهز هستند نزدیک است، ملت ایران که با اخلاص و معامله باخدا در برابر دشمنان ایستاده‌اند پیروز خواهند شد.

وی اضافه کرد: محاسبه‌گرترین انسان‌ها شهدا هستند، جان باید به صاحب اصلی آن یعنی خداوند برگردد، همه طعم مرگ را خواهند چشید اما شهدا به تعبیر مقام رهبری جان خود را نذر حضرت عباس(ع) کردند. مالک جان‌ها خداست، شهدا آنچه را متعلق به خداست در یک معامله سراسر سود به خدا فروختند و خداوند نیز به‌واسطه شهادت این معامله پرسود به نفع انسان را خرید.

مفید تصریح کرد: بسیج به‌عنوان داوطلب وارد میدان جهاد شد و این مصداق آیه قرآن است، بنده خدا برای کسب رضایت خداوند وارد میدان جنگ و جهاد می‌شود، و این انجام‌ وظیفه است که روحیه بسیجی دارد. تمام انبیا الهی همه برای ابلاغ دین خدا و برای بسیج عمومی توده‌های مردم برای اجرای احکام دین خدا آمدند ولی بسیاری از انبیا الهی موفق به بسیج عمومی و گسترده مردم برای اجرای احکام دین خدا نشدند‌.

وی اظهار داشت: با شروع انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) مردم به ندای او لبیک گفته و حکومت اسلامی ایران را تشکیل دادند. امام خمینی(ره) یک شخصیت واصل به حق و مردی خدایی بود که فرمود ملت ایران از مردم عصر رسول‌الله برتر هستند.

مفید عنوان کرد: ملت ایران به دعوت امام خمینی(ره) فرزند پیامبر (ص) لبیک گفتند و با عزمی راسخ پای آرمان‌های الهی انقلاب ایستادند و در برابر بزرگ‌ترین جنگ عصر معاصر که توسط شرق و عراق بر ایران تحمیل شد مقاومت کردند. ملت ایران تاکنون باروحیه بسیجی در برابر توطئه‌ها و فتنه‌ها و تحریم‌های دشمنان ایستاده‌اند و به فرموده رهبری قله‌های پیشرفت را فتح خواهند کرد.

وی افزود: خون شهدای عزیز که تقدیم به ساحت امام‌زمان(عج) و بسترسازی حکومت او شده است کار خودش را کرده است دشمنان هرچه می‌خواهند توطئه و فتنه کنند حریف ملت ایران نخواهند شد. خداوند از خون بسیجیان جان‌برکف که در کربلای ایران به شهادت رسیده‌اند نخواهد گذشت. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن مفید اظهار داشت: نظام و انقلاب اسلامی ایران نظرکرده خداوند است و صاحب آن امام‌زمان(عج) است، این انقلاب بسترساز حکومت جهانی امام عصر(عج) است. ما در قبال خون شهدا وظیفه داریم و اگر این وظیفه را به‌درستی انجام دهیم شهدا نیز در قبال ما وظیفه خود را انجام می‌دهند، تلاش کنیم مانند شهدا زندگی کنیم نباید سختی‌های زندگی باعث شود که پشت امام جامعه را خالی کنیم، اگر این چنین رفتار کنیم شهدا نیز ما را شفاعت خواهند کرد. 

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان خاطرنشان کرد: ادامه راه شهدا یک سرمایه‌گذاری برای دنیا و آخرت است، دنیا خواهد گذشت که خداوند در قرآن کریم بارها به زندگی پس از مرگ وعده داده است.

انتهای پیام/

کبری دریکوند
نویسنده: کبری دریکوند

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید