۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۰:۱۸
کد خبر : 9731562
۱۴:۳۵

۱۴۰۴/۰۹/۰۷

امام جمعه موقت شاهرود: جنگ شناختی و روانی دشمن ادامه دارد؛ تقویت تفکر بسیجی ضرورت امروز است

شاهرود_امام جمعه موقت شاهرود با تأکید بر اینکه جنگ پس از نبرد ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی پایان نیافته، گفت: انسجام ملی، تقویت بسیج و حفظ روحیه مقاومت، رمز پیروزی در برابر تهدیدات دشمنان است.

امام جمعه موقت شاهرود: جنگ شناختی و روانی دشمن ادامه دارد؛ تقویت تفکر بسیجی ضرورت امروز استبه گزارش خبرنگار بسیج، حجت‌الاسلام حمید عبداللهیان امام جمعه موقت شاهرود در خطبه‌های نمازجمعه این شهر با تأکید بر اینکه جنگ پس از نبرد ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی پایان نیافته بلکه به عرصه روانی، سایبری و شناختی منتقل شده است، گفت: انسجام ملی، تقویت بسیج و حفظ روحیه مقاومت، رمز پیروزی و بازدارندگی نظام اسلامی در برابر تهدیدات دشمنان است.

امام جمعه موقت شاهرود در حسینیه اعظم مدرسه قلعه این شهر با اشاره به ادامه تهدیدات در عراق، حزب‌الله و یمن، تأکید کرد: باید برای حوادث آینده آماده باشیم و تحلیل شرایط را در چارچوب نظام اسلامی و اصل استکبارستیزی دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی اگر جنگ ۱۲ روزه را ادامه می‌داد محو می‌شد، افزود: طراحی ۲۰ ساله و هزینه‌های سنگین آنان در برابر جمهوری اسلامی بی‌ثمر بوده و امروز تقویت بسیج و عمل مدیران با روحیه بسیجی می‌تواند شتاب کشور را افزایش دهد.

عبداللهیان با اشاره به ترور شهید طباطبایی یکی از فرماندهان حزب‌الله گفت: دشمنان به دنبال اختلال در فرماندهی حزب‌الله هستند، اما غافلند که این نسل ادامه دارد و حزب‌الله خلع سلاح نخواهد شد؛ چنانکه در انتخابات شورا‌ها بیشترین آرا را کسب کرد.

وی مذاکره با استکبار را شکست‌خورده دانست و با اشاره به تأکید رهبر انقلاب مبنی بر بی‌لیاقتی آنان برای مذاکره، اوکراین را الگویی برای مشاهده نتایج چنین رویکردی عنوان کرد.

امام جمعه موقت شاهرود جنگ شناختی دشمن را در موضوع حجاب دانست و گفت: جریان کشف حجاب بخشی از این جنگ است و خانواده‌ها باید مراقب باشند؛ وظیفه حاکمیت نیز امر به معروف و نهی از منکر و تسهیل و تصویب قوانین رعایت حجاب است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سفر ریاست جمهوری به استان، ابراز امیدواری کرد که رئیس‌جمهور به شاهرود نیز سفر کند و مشکل اساسی آب این شهرستان حل شود.

امام جمعه موقت شاهرود تأکید کرد: نباید دوقطبی آب و اشتغال ایجاد شود و علما و مردم نسبت به این موضوع نگران هستند.

عبداللهیان همچنین به مناسبت روز تکریم همسران و مادران شهدا، وفات حضرت‌ام‌البنین (س) را الگویی برای همه عرصه‌ها دانست و گفت: مادران و همسران شهدا با اقتدا به این بانوی بزرگوار، نقش مهمی در تربیت و پایداری ایفا کرده‌اند.

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید