۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
22:28
کد خبر : 9731752
۲۲:۴۶

۱۴۰۴/۰۹/۰۷
فرمانده سپاه تنکابن:

تمدن بسیج، معادلات دنیای استکبار را تغییر داد

سرهنگ حسین نژاد خطاب به دشمنان ایران و انقلاب گفت: بترسید از اراده بسیج، چون آن روز اگر بسیج اراده کند پایان حیات شما خواهد بود.

به گزارش حبرگزاری بسیج مازندران، سرهنگ حسین نژاد "فرمانده سپاه تنکابن" در اخرین روز از هفته بسیج در مصلی شهید بهشتی شهرستان  تنکابن ضمن تشکر از بسیجیان، خانواده های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران، یادگاران دفاع مقدس و همه اقشار بسیج به برجستگیهای بسیج اشاره نمود و اظهار داشت: یکی از کارکردهای بسیج امیدآفرین بودن و امنیت ساز بودن است، بسیج یعنی خدمتگزار مردم و انقلاب، بسیج فداکار و جانباز انقلاب است، در لحظه و بزنگاهها در قامت سرباز انقلاب برای صیانت از ان لباس رزم میپوشد.

فرمانده سپاه تنکابن تصریح کرد: بسیج در نوسانات، چالشها و در قلب یک بحران آرام است، آرام بودن بسیج ارامش ساز است. بسیج به منبع قدرت الهی متصل است بنابراین پایان ناپذیر است. بسیج قسم یاد کرد که پای کار انقلاب بایستد و تا به امروز تا ایستگاه ۴۶ انقلاب جان برکف انقلاب بوده و خواهد بود.

وی ادامه داد: امروز بسیج مصمم است برای حفظ انقلاب و در این مسیر تمام موانع را کنار خواهد زد و اجازه نخواهد داد تا مانعی ایی از حرکت پرشتابش بکاهد. دشمن اراده بسیج را در همه صحنه و عرصه ها دید.

سرهنگ حسین نژاد در ادامه خطاب به دشمنان ایران و انقلاب گفت: بترسید از اراده بسیج، چون آن روز اگر بسیج اراده کند پایان حیات شما خواهد بود.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید