۲۶ / آذر / ۱۴۰۴ - 17 December 2025
15:27

هفته مبارک بسیج بر غیور مردان دریادل مبارک باد ، روابط عمومی سپاه حضرت جوادالائمه علیه‌السلام استان خراسان شمالی 

      
کد خبر : 9731850
۱۰:۲۹

۱۴۰۴/۰۹/۰۸

فیبرنوری، شالوده دولت الکترونیک و زندگی هوشمند در کشور است

مدیر مخابرات استان سمنان با تأکید بر نقش فیبرنوری در تحقق دولت الکترونیک، شهر هوشمند و خانه هوشمند، از اجرای گسترده طرح FTTH و حرکت به سمت فناوری جدید در استان خبر داد.

فیبرنوری، شالوده دولت الکترونیک و زندگی هوشمند در کشور استبه گزارش خبرگزاری بسیج، مجید دارائی، مدیر مخابرات استان سمنان در گفت‌وگویی پیرامون آینده توسعه فیبرنوری در استان، اظهار کرد: با تحقق سیاست‌های دولت الکترونیک، مفاهیمی، چون حمل‌ونقل هوشمند، سلامت هوشمند، آموزش دیجیتال، شهر هوشمند (Smart City)، ساختمان هوشمند (BMS) و در نهایت خانه هوشمند (Smart Home) بیش از پیش اهمیت یافته‌اند که تحقق این مفاهیم بدون توسعه فیبرنوری ممکن نیست و به همین دلیل، مخابرات سمنان با جدیت به سمت اجرای FTTH و حتی گام بعدی یعنی FTTR (Fiber To The Room) حرکت کرده است.

وی افزود: این بستر، امکان ارائه خدماتی نظیر IPTV، Cloud Gaming، Cloud Service و سایر سرویس‌های مبتنی بر IOT را فراهم می‌کند و در حوزه دولت الکترونیک نیز، ابزار تحقق مدیریت هوشمند انرژی و صرفه‌جویی در مصرف (Energy Saving) خواهد بود.

دارائی با اشاره به لزوم آموزش و فرهنگ‌سازی در زمینه مهاجرت از مس به فیبرنوری گفت: گذار از فناوری مس به فیبر، نیازمند دو مرحله است؛ نخست در لایه ایجاد شبکه که مستلزم آموزش نیرو‌های فنی قدیمی برای درک فناوری جدید است، و دوم در لایه مارکتینگ و کسب‌وکار که کارکنان باید بتوانند محصول جدید را بر اساس نیاز مشتری معرفی کنند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در استان سمنان با جذب نیرو‌های متخصص، دانش‌محور و مسلط به گفتمان مذاکره با مشتری، توانستیم ظرفیت مناسبی در حوزه فیبرنوری ایجاد کنیم و تاکنون بیش از ۱۶ هزار مشترک را به شبکه FTTH متصل سازیم.

مدیر مخابرات استان سمنان با اشاره به نقش آگاهی‌بخشی در پذیرش اجتماعی این تحول گفت: همان‌طور که گفته‌اند الناس أعداء ما جهلوا، مردم دشمن چیزی هستند که نمی‌دانند؛ لذا اگر مزایای خانه هوشمند بر بستر فیبرنوری به درستی تبیین شود، جامعه با علاقه این مهاجرت فناورانه را می‌پذیرد و برگزاری کنفرانس ملی مخابرات و برنامه‌های مشابه، زمینه‌ساز شفافیت، اطلاع‌رسانی و انتقال دانش به مردم است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز امیدواری نسبت به آینده توسعه فیبرنوری افزود: با رویکرد مدیریتی بسیار مثبت هیئت‌مدیره شرکت مخابرات ایران، به‌ویژه جناب مهندس جعفرپور مدیرعامل خوش‌فکر و پرتلاش شرکت و همراهی وزارت ارتباطات، روند اجرای پروژه SWAP در کشور با سرعت بالایی در حال انجام است.

دارائی در پایان گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده و با تأمین منابع مالی مناسب، تا پایان سال آینده شاهد اتفاقات بسیار خوبی در حوزه فیبرنوری در سراسر استان خواهیم بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید