۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:23
کد خبر : 9732205
۲۱:۰۰

۱۴۰۴/۰۹/۰۹

نشست‌های تربیت و تعالی با محوریت آگاه‌سازی نظارتی در حوزه مقاومت بسیج شهید سلیمانی برگزار شد

سلسله نشست‌های تربیت و تعالی حوزه‌ای با موضوع آگاه‌سازی نظارتی با حضور فرماندهان پایگاه‌ها، اعضای شورای حوزه و ارکان گردان در حوزه مقاومت بسیج شهید سلیمانی دزفول برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج دزفول، سلسله نشست‌های تربیت و تعالی حوزه‌ای با موضوع آگاه‌سازی نظارتی با حضور فرماندهان پایگاه‌ها، شورای حوزه و ارکان گردان، و با سخنرانی سرهنگ صادقی، معاونت نظارت و بازرسی دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه دزفول برگزار شد.

سرهنگ صادقی در آغاز سخنان خود با تبریک فرارسیدن هفته بسیج، فرهنگ بسیجی را «فرهنگ بدهکاری» عنوان کرد و گفت: بسیجی خود را در برابر منویات الهی بدهکار می‌داند و همواره آماده بذل جان، مال و آبرو است. وی با اشاره به رخدادهای اخیر، افزود: «جنگ ۱۲ روزه به اندازه ۱۲ سال درس اقتدار و غرور ملی داشت و نشان داد حس مسئولیت مردمی، جامعه را در لحظه به میدان می‌آورد.»

او با تأکید بر نقش مردم در قوام شهر، تصریح کرد: شهر با پل و بزرگراه استحکام نمی‌یابد، بلکه با مردم قوام پیدا می‌کند. بنابراین لازم است ظرفیت‌های مردمی شناسایی، سازماندهی و از طریق شبکه‌های داوطلبی تقویت شود.

سرهنگ صادقی بسیج را فراتر از یک نهاد نظامی و به‌عنوان «یک فرهنگ و مکتب دارای هویت ایرانی» توصیف کرد و آن را درختی دانست که شکوفه‌هایش بوی عصمت و طهارت و میوه‌هایش ایثار و شهادت است.

معاونت نظارت و بازرسی دفتر نمایندگی ولی‌فقیه همچنین در ادامه نشست، با تشریح مصادیق تخلفات دینی، اخلاقی و سیاسی، بر ضرورت ارتقای بینش دینی و بصیرت سیاسی مسئولان بسیج برای پیشگیری از آسیب‌های احتمالی تأکید کرد.

وی در پایان، رعایت اصول اعتقادی و اخلاقی را از مهم‌ترین عناصر حفظ سلامت ساختار بسیج دانست و خواستار هوشیاری مسئولان در برابر چالش‌های فکری و رفتاری جامعه شد.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید