
به گزارش خبرگزاری بسیج رامهرمز، در راستای پاسداشت مقام معلمان شهید و زنده نگهداشتن یاد الگوهای ماندگار تعلیم و تربیت، مسئول بسیج دانشجویی رامهرمز به همراه مسئول پایگاه دانشجویی دانشگاه پیام نور شهرستان و جمعی از خواهران دانشجو با حضور در منزل معلم شهید علیحسین راشخوار با پدر این شهید والامقام دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار، یاد و خاطره این معلم پرتلاش که از کلاس درس تا میدان جهاد با روحیهای سرشار از ایمان، مسئولیتپذیری و اخلاص قدم برداشت، گرامی داشته شد.
سرگرد میثم لطفعلیزاده؛ مسئول بسیج دانشجویی شهرستان رامهرمز، در سخنانی اظهار داشت: دیدار با خانواده یک معلم شهید، در حقیقت حضور در کلاسی است که معلم آن با خون خود درس ایمان، وظیفهمداری و عشق به انسانها را نوشته است. معلمان شهید همچون علیحسین راشخوار تنها یک نام در تاریخ دفاع مقدس نیستند؛ بلکه نشانههایی زنده از مردانیاند که از پشت میز درس تا خط مقدم، یک مسیر را برگزیدند: مسیر انجام وظیفه.
وی افزود: جوانان امروز اگر در مسیر حقیقت میمانند، به برکت همین معلمان شهید است؛ و ما در بسیج دانشجویی خود را ادامهدهنده راه آنان میدانیم.
مسئول بسیج دانشجویی در پایان تأکید کرد: امید داریم با الهام از سبک زندگی این معلم شهید و با توکل بر خدا، دانشگاه را به کانونی برای تربیت نسل مؤمن، باانگیزه و خدمتگزار تبدیل کنیم.