
حسن عباسزاده روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از شرکت پتروشیمی بندر امام خمینی(ره) در جمع خبرنگاران با ابراز خرسندی از حضور در بزرگترین مجتمع پتروشیمی کشور به همراه نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از تحول بزرگ این پتروشیمی بندر امام خبر داد.
وی افزود: پتروشیمی بندر امام علاوه بر توسعه چندین واحد جدید با محصولات متنوع در حال بررسی و برنامهریزی برای نوسازی فرایندهای قدیمی با دانش فنی روز در قالب طرح «بندر امام نوین» است.
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی اقدام مهم دیگر این مجتمع را استفاده از گازهای مشعل برای تولید عنوان کرد و گفت: این اقدام علاوه بر مزایای زیستمحیطی، در راستای توسعه زنجیره ارزش و بهرهبرداری بهینه از منابع هیدروکربنی خدادادی است که با دستور رئیسجمهور و تمرکز وزیر نفت در حال اجرا است.
وی همچنین از اقدامات پتروشیمی بندر امام در حوزه مسئولیتهای اجتماعی در منطقه ماهشهر و سطح کشور قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با همت کارکنان این مجموعه، تحول بزرگی از نظر حجم، کمیت و کیفیت در پتروشیمی بندر امام محقق شود.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|