۱۸ / تير / ۱۴۰۵ - 09 July 2026
19:31
کد خبر : 9733012
۱۹:۰۷

۱۴۰۴/۰۹/۱۳

میزبانی سپاه عاشورا از مادران شهدا

تبریز- در آیین ویژه ای به مناسبت بزرگداشت مقام مادران شهدا سپاه عاشورا میزبان مادران هشت سال دفاع مقدس بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، امروز سپاه عاشورا میزبان ۵۰ بانوی باشکوه ایران بود، ۵۰ مادر شهید بسیجی دوران هشت سال  دفاع مقدس. این مادران با عکس فرزندانشان آمده بودند و با قدم هایی که با وجود کهولت سن با اقتدار بر زمین می گذاشتند که حاکی از عشق به قدمگاه فرزندانشان بود و چه لبخند دلنشینی بر لب داشتند از این حضور.

میزبانی سپاه عاشورا از مادران شهدا

هر چند دست مادران شهدا در دست خواهران پاسدار بود اما تو گویی که فرزند شهیدش او را به سمت سالن می آورد و چنان با شتاب و استیاق قدم بر می داشتند که انگار نه انگار که چند دقیقه پیش صحبت از پا درد و کمر درد بود. 

میزبانی سپاه عاشورا از مادران شهدا

امروز هر چند مادران مهمان بودند ولی مجری و گرداننده برنامه خودشان شدند، یکی خاطره گفت، یکی دلنوشته خواند، یکی مطالبات مردم را مطرح کرد و خلاصه اینکه هوایی که امروز تنفس کردیم پاکترین بود و معطر به عطر و نفس مادران شهیدی که بیش از ۴۰ سال در فراق فرزند صبوری می کنند.

میزبانی سپاه عاشورا از مادران شهدا

خوش به حال ما که امروز هم میزبان بودیم و هم مهمان و هم اگر شهیدان قبول کنند خادم مادران شهدا.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید