۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۴:۴۱
کد خبر : 9733884
۱۸:۳۵

۱۴۰۴/۰۹/۱۷

از نانوایی تا هلال‌احمر؛ روایت مادر شهید ملکی برای دانش‌آموزان قنوات

از نانوایی تا هلال‌احمر؛ روایت مادر شهید ملکی برای دانش‌آموزان قنوات
در دیداری صمیمی با دانش‌آموزان قنوات، مادر شهید امدادگر مجتبی ملکی خاطراتی از مسیر ایثار فرزندش بازگو کرد؛ از حادثه‌ای ساده در نانوایی که او را به راه خدمت در هلال‌احمر کشاند تا نشانه‌های معنوی که در همان روز دیدار، حال‌و‌هوای خانه شهید را پر از نور و یاد خدا کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم؛ جمعی از دانش‌آموزان دبستان رضوان شهر قنوات، با همکاری حوزه حضرت سکینه خاتون(س) و مربی پرورشی مدرسه، به دیدار مادر شهید امدادگر و خبرنگار هلال‌احمر، مجتبی ملکی، رفتند. این دیدار با بیان خاطراتی تربیتی و معنوی از سوی مادر شهید همراه شد.

مادر شهید ملکی در ابتدای سخنان خود به نقطه عطفی در زندگی فرزندش اشاره کرد و گفت: روزی آقا مجتبی در نانوایی شاهد حادثه تلخی شد که منجر به فوت یک هم‌وطن گردید. همان حادثه باعث شد تصمیم بگیرد به هلال‌احمر بپیوندد و در مسیر خدمت به مردم قدم بردارد.

وی افزود: مجتبی همیشه مهربان و آماده کمک بود و هیچ‌گاه در انجام کار خیر کوتاهی نمی‌کرد.

وی سپس روایت یکی از نیروهای هلال‌احمر را بازگو کرد که سه بار خواب شهید ملکی را دیده و همین تکرار، او را به منزل خانواده شهید رسانده بود. این فرد در شرح خواب خود گفته بود: در مراسمی، شهید به سمت من آمد. وقتی گفتم شما شهید شده‌اید، تأیید کرد و گفت پیام مرا برسانید: نماز اول وقت، صبوری و شفاعت شهدا.

مادر شهید ملکی همچنین به رخدادی متفاوت و معنوی در همان روز دیدار دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: امروز، پیش از آمدن شما، با مجتبی حرف می‌زدم و می‌گفتم مهمان داریم، چه چیزی برای پذیرایی آماده کنم؟ همان لحظه درِ خانه زده شد و فردی سه عدد نان سنگک آورد؛ اتفاقی که تاکنون سابقه نداشت. با همان نان‌ها لقمه درست کردم و از شما مهمانان عزیز پذیرایی کردم.

این برنامه، افزون بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهید، فرصتی ارزشمند برای آشنایی نسل نوجوان با سبک زندگی شهدا، فرهنگ ایثار و روحیه خدمت‌رسانی بود.

شهید مجتبی ملکی، امدادگر فداکار هلال‌احمر، در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، روز ۲۶ خرداد و هنگام خدمت‌رسانی با خودروی امدادی، هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت و به شهادت رسید. خانواده این شهید والامقام ساکن شهر قنوات استان قم هستند.

انتهای پیام/ ده‌پرور


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید