۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:09
کد خبر : 9733924
۲۲:۴۰

۱۴۰۴/۰۹/۱۷

تاکید فرماندار شوش بر آماده باش کامل برای مقابله با آب گرفتگی احتمالی

فرماندار شوش با تاکید بر ضرورت برآورد علمی، فنی و میدانی از وضعیت آب گرفتگی و راهکارهای کاهش آب گرفتگی افزود: همه نیروهای عملیاتی، ماشین آلات و تجهیزات دستگاه‌های شهرستان مکلف به مشارکت در بحران‌ها هستند.

امید صبری پور عصر دوشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران شوش که در سالن نشست‌های فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با اشاره به آمادگی شهرستان برای اسکان اضطراری احتمالی خانواده‌ها افزود: تمهید لازم برای اسکان خانواده‌هایی که ممکن است بر اثر بارندگی مجبور به ترک خانه‌های خود شوند، در دستور کار قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مدیریت بحران نیاز به روش‌های ابتکاری دارد، گفت: بهره گیری از تمام ظرفیت‌های موجود در شهرستان، کمک به قشرهای آسیب پذیر، حضور میدانی تیم‌های عملیاتی و امدادی و تقسیم کار میدانی در زمان وقوع بحران مورد تاکید است.

فرماندار شوش با تاکید بر آماده باش تمام نیروها و ماشین آلات دستگاه‌های مختلف شوش اظهارکرد: همه امکانات، تجهیزات و ماشین آلات ادارات و دستگاه‌های خدماتی شوش در زمان وقوع بحران باید در خدمت ستاد مدیریت بحران شهرستان باشند.

وی حذف بروکراسی میان دستگاه‌ها در زمان وقوع بحران را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: حضور میدانی، مشارکت فعال، اجتناب از کار موازی و هم افزایی میان دستگاه‌ها از همه مدیران مورد انتظار است.

صبری پور با تاکید بر نقش رسانه‌ها در مدیرین بحران در شهرستان، افزود: رسانه‌ها ضمن ارتباط با دستگاه‌های امدادی برای سرعت بخشی به امدادرسانی و رفع حوادث، خدمات دستگاه‌های امدادی در مدیریت بحران را برجسته کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید