۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
18:29
کد خبر : 9734377
۲۰:۵۷

۱۴۰۴/۰۹/۱۹

خوزستان دارای ۴۷۰ واحد فناور است

رییس پارک علم و فناوری خوزستان با اشاره به تلاش برای تبدیل دانشگاه‌های خوزستان به دانشگاه‌های کارآفرین، گفت: خوزستان با ۴۷۰ واحد فناور جزو ۶ رتبه نخست کشور از نظر تعداد شرکت‌ها، هسته‌ها و واحدهای فناور در کشور است.

سیدیحیی میرزایی در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر شهرستان‌های دزفول، اندیمشک و شوش که روز چهارشنبه در سالن مرحوم آیت الله قاضی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های علمی و صنعتی خوزستان، بیان کرد: جایگاه کنونی خوزستان از نظر تعداد واحدهای فناور متناسب با ظرفیت‌های بی بدیل این استان نیست.

وی با اشاره به گذشت چهار نسل از دانشگاه‌ها در دنیا، ادامه داد: دانشگاه آموزش محور، دانشگاه‌های پژوهش محور، دانشگاه‌های فناور و دانشگاه‌های کارآفرین و ارزش آفرین به ترتیب نسل‌های اول تا چهارم دانشگاه‌ها است.

رییس پارک علم و فناوری خوزستان تجاری سازی علم را ویژگی دانشگاه‌های کارآفرین و ارزش آفرین دانست و گفت: دانشگاه‌های نسل چهارم تنها تولید کنندگان علم نیستند بلکه به دنبال ایجاد ارزش از علم و تبدیل پژوهش به یک محصول تکرار پذیر و قابل فروش هستند.

وی ظرفیت‌های علمی، فناور و صنعتی شمال خوزستان را بسیار غنی دانست و افزود: دزفول و شهرهای شمال خوزستان برای توسعه فناوری بسیار مستعد هستند و وجود واحدهای مختلف رشد گواه این ادعا است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید