۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۷:۲۱
کد خبر : 9734486
۱۶:۱۲

۱۴۰۴/۰۹/۲۰

جشن میلاد کوثر در پایگاه‌های بسیج هندیجان؛ ترویج سیره فاطمی در کانون خانواده‌ها

جشن میلاد کوثر در پایگاه‌های بسیج هندیجان؛ ترویج سیره فاطمی در کانون خانواده‌ها
همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، مراسم جشن و گرامیداشت این بانوی بزرگ اسلام با حضور پرشور بسیجیان، اقشار مختلف مردم در پایگاه‌های مقاومت بسیج ناحیه هندیجان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از هندیجان، شب گذشته و در آستانه سالروز میلاد پربرکت حضرت صدیقه کبری، فاطمه زهرا (س)، پایگاه‌های مقاومت بسیج برادران و خواهران در سراسر شهرستان هندیجان، میزبان جشن‌های باشکوهی بودند. 

این مراسم که با حضور فرماندهان و مسئولین بسیج، خانواده‌ها وجمع کثیری از بسیجیان و مردم ولایتمدار برگزار شد، با برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی همراه بود.

 اشاره به جایگاه رفیع حضرت زهرا (س) در اسلام و نقش بی‌بدیل ایشان در تربیت فرزندان و حمایت از ولایت، بر لزوم الگوبرداری از ایشان در تمامی ابعاد زندگی فردی و اجتماعی از اهداف و محوریت برگزاری این برنامه ها بود.

در حاشیه این مراسم، از بانوان و فعال بسیجی و همچنین مادران و همسران به پاس خدمات و فداکاری‌هایشان تجلیل به عمل آمد. 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید