۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:36
کد خبر : 9734516
۱۹:۵۹

۱۴۰۴/۰۹/۲۰
عطر روز مادر در خانه شهیدان؛

جانشبن ناحیه گتوند و مسئولان این شهرستان با دو خانواده معظم شهدا در بخش عقیلی دیدار کردند

بمناسبت فرا رسیدن میلاد حضرت فاطمه زهرا‌(س)جمعی از مسئولان این شهرستان با حضور در روستاهای شهید محمدی و کایدان با خانواده‌های شهیدان والامقام علیمردان محمدی و مهندس جعفر جعفری دیدار کردند.

 

به گزارش خبرنگاربسيج گتوند؛ این دیدار با حضور سرهنگ دوم پاسدارمصطفی میردورقی جانشین ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان، فرماندار گتوند، بخشدار عقیلی، تاج‌بخش رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، حسنی رئیس شورای شهر ترکالکی، یادگاران دفاع مقدس و جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد.

در این برنامه مسئولان ضمن تجلیل از صبر و استقامت مادران معزز شهیدان و گرامیداشت مقام والای آنان، یادآور شدند که مادران شهدا نمونه درخشان ایثار، ایمان و تربیت نسل‌های مؤمن و انقلابی هستند. همچنین بر ادامه خدمت‌رسانی شایسته به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تأکید شد.

جانشین ناحیه مقاومت بسیج گتوند ضمن قدردانی ویژه از مادران شهیدان به عنوان ادامه‌دهندگان راه حضرت زهرا (س) در صبر، ایثار و تربیت مجاهدان تاکید کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید