۱۹ / تير / ۱۴۰۵ - 10 July 2026
00:33
کد خبر : 9734522
۱۸:۰۲

۱۴۰۴/۰۹/۲۰

ریزش کوه جاده‌های بخش شهیون دزفول را مسدود کرد

رییس شورای بخش شهیون، ضمن تاکید بر پرهیز گردشگران و طبیعت گردان از سفر به این بخش تا پایداری هوا گفت: بارندگی شدید روز‌های اخیر موجب ریزش کوه، رانش زمین و قطع جاده‌های اصلی این بخش شده است.

حشمت الله حسینوند بیان کرد: تمام جاده‌های اصلی دهستان‌های احمدفداله، دره کاید و سید محمود بخش شهیون دزفول به دلیل بارندگی شدید، رانش زمین و ریزش کوه مسدود شده و تلاش دستگاه‌های مختلف برای بازگشایی این راه‌ها ادامه دارد.

وی با اشاره به ناپایداری جوی هوا، کوهستانی و سخت گذر بودن منطقه و خطرات ناشی از بارش شدید باران و مه گرفتگی جاده‌ها، از همه گردشگران، طبیعت گردان و مسافرانی که قصد سفر به این بخش را دارند درخواست کرد تا پایدار شدن شرایط جوی از حضور در جاده‌های بخش شهیون اجتناب کنند.

رییس شورای بخش شهیون، ادامه داد: درخواست از همه معتمدان، دهیاران و شوراهای بخش این است که هر گونه حواث در این منطقه را به بخشداری اطلاع رسانی کنند تا به سرعت تیم‌های عملیاتی برای امدادرسانی و بازگشایی مسیر به منطقه اعزام شود.

وی افزود: امور عشایر پیش از بارندگی و به دلیل احتمال ریزش کوه در این بخش ناشی از بارندگی‌های اخیر اقدام به استقرار ۲ دستگاه لودر در منطقه دورک و پل کول کرده است که این ماشین آلات هم اکنون مشغول بازگشایی مسیهای مسدود شده هستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید