۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:05
کد خبر : 9734637
۰۹:۱۳

۱۴۰۴/۰۹/۲۲

نشست ازدواج آسان ویژه بسیجیان در شهرستان سرخه برگزار شد

نشست ازدواج آسان به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) به همت پایگاه مقاومت بسیج نرجس خاتون(س) روستای اروانه ویژه خواهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، برنامه‌ای فرهنگی با موضوع «ازدواج آسان» در پایگاه مقاومت بسیج نرجس خاتون(س) روستای اروانه در سرخه برگزار شد.

این برنامه که با حضور حدود ۱۵ نفر از بسیجیان پایگاه با سخنرانی کارشناس برنامه پیرامون اهمیت ازدواج آسان در سبک زندگی اسلامی و نقش خانواده در تحکیم بنیان جامعه اسلامی برپا شد.

گفتنی است این نشست با پرسش و پاسخ آزاد اعضا همراه و در آن شرکت‌کنندگان ضمن بیان نظرات خود درباره چالش‌ها و راهکارهای ازدواج در شرایط امروز گفتگو کردند.

لازم به ذکر است در پایان بر تداوم برگزاری این دست نشست ها در جهت ترویج فرهنگ ازدواج اسلامی تاکید شد. این برنامه با استقبال و بازخورد مثبت شرکت‌کنندگان همراه و زمینه‌ساز ارتقای آگاهی فرهنگی در زمینه ازدواج ساده و اسلامی شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید