۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۱:۱۳
کد خبر : 9734708
۱۷:۴۴

۱۴۰۴/۰۹/۲۱
امام جمعه زاوه:

رسانه‌های معاند مرزهای فکری ملت ایران را هدف گرفته‌اند

امام جمعه زاوه با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری، جنگ رسانه‌ای دشمن را خطری جدی دانست و تأکید کرد: رسانه‌های معاند امروز باورها و هویت ملت ایران را هدف گرفته‌اند و هوشیاری عمومی ضروری است.

امام جمعه زاوه: رسانه‌های معاند مرزهای فکری ملت ایران را هدف گرفته‌اندبه گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از زاوه، حجت‌الاسلام حسن جهانشیری در خطبه‌های عبادی‌سیاسی نماز جمعه این هفته، با تبیین ابعاد جنگ شناختی دشمن، گفت: امروز رسانه‌های معاند به‌جای مرزهای جغرافیایی، «مرزهای فکری و اعتقادی» ملت ایران را نشانه گرفته‌اند و تلاش می‌کنند باورها، هویت و انسجام ملی را تضعیف کنند.

وی با بیان اینکه دشمن در عملیات روانی خود به‌دنبال ایجاد تردید، ناامیدی و دوگانگی در جامعه است، افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب، دفاع در این میدان نیازمند «آرایش صحیح رسانه‌ای» و حضور فعال مردم، نخبگان و رسانه‌های متعهد داخلی است تا اجازه ندهند زمین بازی به دست دشمن بیفتد.

امام جمعه زاوه ایمان راسخ، شناخت دقیق اهداف دشمن و حضور مستمر مردم در صحنه را سه محور اساسی مقابله با جنگ رسانه‌ای عنوان کرد و ادامه داد: همان‌طور که نیروهای مسلح با تبعیت از فرمان رهبری در میدان‌های سخت نظامی دشمن را ناکام کردند، در میدان رسانه نیز باید با همان هوشیاری، انسجام و آمادگی عمل کنیم.

حجت‌الاسلام جهانشیری در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت تقویت جبهه رسانه‌ای انقلاب، خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند تولید محتوای مؤثر، روایت‌گری دقیق و جهاد تبیین هستیم تا حقیقت انقلاب اسلامی برای افکار عمومی روشن بماند.

وی در پایان با قدردانی از تلاش نیروهای مؤمن در عرصه رسانه و تبیین، خواستار هوشیاری عمومی و تقویت ایمان نسل جوان در برابر هجمه‌های مستمر دشمن شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید