۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۲:۲۷
کد خبر : 9735053
۱۸:۵۴

۱۴۰۴/۰۹/۲۲

شاهرود میزبان جشنواره منطقه‌ای «نمک‌پاش»؛ گامی برای تثبیت مرکزیت استندآپ‌کمدی در کشور

شاهرود_رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود از برگزاری جشنواره منطقه‌ای استندآپ‌کمدی در شاهرود خبر داد، رویدادی که باهدف شناسایی استعدادها، بازخوانی رسوم و لهجه‌ها، نقد اجتماعی و پرورش کمدین‌های سالم طراحی شده است.

شاهرود میزبان جشنواره منطقه‌ای «نمک‌پاش»؛ گامی برای تثبیت مرکزیت استندآپ‌کمدی در کشوربه گزارش خبرنگار بسیج، جشنواره طنز «نمک‌پاش» امسال با حضور هنرمندان استان‌های مازندران، گلستان و سمنان به میزبانی شاهرود برگزار می‌شود.

این جشنواره ادامه تجربه موفق سال گذشته است که به‌صورت استانی اجرا شد و اکنون با پیشنهاد مرکز هنری کشور به شکل منطقه‌ای در حال برگزاری است.

مصطفی واحدی رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود امشب در نشست هم‌اندیشی این جشنواره گفت: از سال گذشته که جشنواره استانی در شاهرود برگزار شد، وارد فضای طنز شدیم تا مفاهیم اجتماعی را با زبان نقد و بازخوانی رسوم و لهجه‌ها به مخاطب منتقل کنیم.

وی افزود: جشنواره امسال با حساسیت بیشتر و قدرت بالاتر برگزار می‌شود تا ظرفیت‌های طنز استان‌های هم‌جوار شکوفا شود و زمینه پرورش کمدین‌های سالم فراهم گردد.

محمد عبادیانی دبیر جشنواره نیز اظهار کرد: از تابستان سال گذشته دفتر نمایش حوزه هنری شاهرود فعال شد و کارگاه‌های متعددی در حوزه نمایش و طنز برگزار کردیم و استقبال مخاطبان از استندآپ‌کمدی نشان داد که این هنر با گویش و فرهنگ محلی ما پیوندی عمیق دارد.

وی افزود: هدف ما معرفی شاهرود به‌عنوان مرکز استندآپ‌کمدی کشور است و جشنواره نمک‌پاش سال گذشته به‌صورت استانی برگزار شد و امسال منطقه‌ای اجرا می‌شود تا در آینده به سطح ملی ارتقا یابد.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره، فراخوان از یکم دی‌ماه آغاز شده و شرکت‌کنندگان باید کلیپ ۹۰ ثانیه‌ای خود را تا ۲۰ دی ارسال کنند و آثار برگزیده تا ۳۰ دی تأیید و در معرض رأی عمومی قرار می‌گیرند.

عبادیانی خاطرنشان کرد: سه اثر برتر با رأی مردمی و چهار اثر منتخب کارشناسان به مرحله نهایی راه می‌یابند و جشن نهایی با عنوان «شوخند» نهم بهمن‌ماه برگزار خواهد شد و هفت اجرا در حضور مردم و داوران روی صحنه می‌روند تا سه نفر برتر انتخاب شوند.

وی تصریح کرد: چهارم دی کارگاه یک‌روزه در شاهرود برای علاقه‌مندان برگزار می‌شود و کارگاه‌های مشابه در گرگان، سمنان و ساری نیز پیش‌بینی شده است. هفت نفر راه‌یافته به مرحلهٔ نهایی نیز در کارگاه اختصاصی آموزش خواهند دید.

واحدی و عبادیانی در پایان تأکید کردند: رسانه‌ها باید با پوشش گسترده رویداد‌ها و انتشار محتوا، زمینه معرفی جشنواره و ظرفیت‌های طنز شاهرود را در سطح کشور فراهم کنند.

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید