۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۳:۱۵
کد خبر : 9735183
۲۰:۵۱

۱۴۰۴/۰۹/۲۳

وحدت رویه و دغدغه‌مندی مسئولان شهرستان اندیمشک در طرح محله‌محوری

وحدت رویه و دغدغه‌مندی مسئولان شهرستان اندیمشک در طرح محله‌محوری
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک گفت: شاهد وحدت رویه و دغدغه‌مندی مدیران شهرستان اندیمشک به منظور پیگیری مسائل مردم در قالب طرح محله‌محوری هستیم.

سرهنگ پاسدار سید عطاءاله موسوی در جریان دیدار مردمی مسئولان شهرستان اندیمشک در مسجد امام حسن مجتبی (ع) روستای کلگدره ۲ بخش الوارگرمسیری در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج در اندیمشک اظهار کرد: دیدار و بازدید از این مناطق در ادامه روند مثبت طرح ارزشمند و بی‌نظیر طرح محله‌محوری و پیگیری دغدغه‌های مردم صورت گرفت.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک افزود: الحمدلله شاهد وحدت رویه و دغدغه‌مندی مدیران شهرستان به منظور پیگیری مسائل مردم در قالب این طرح هستیم.

وی تصریح کرد: در شهرستان اندیمشک با همکاری و تعامل بین دولت، مجلس و بسیج، به‌صورت کارشناسی و در قالب کارگروهی مسائل و دغدغه‌های مردم بررسی و جمع‌بندی می‌شوند، مدیران در مناطق مختلف بازدید میدانی خواهند داشت و پس از این بازدید، کارگروه برای پیگیری اجرایی شدن مصوبات تشکیل جلسه می‌دهد که ان‌شاءالله رضایت مردم و خداوند متعال را در پی داشته باشد.

گفتنی است طرح محله‌محوری با همکاری بین دولت، مجلس، سپاه و بسیج و دیگر دستگاه‌های اجرایی در شهرستان اندیمشک آغاز شده و با قوت ادامه دارد.

خبرنگار: یاسین دارسی


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید