۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:29
کد خبر : 9735490
۲۲:۵۴

۱۴۰۴/۰۹/۲۴
سردار زارع کمالی عنوان کرد

جشنواره الوند دخت؛ نقش‌آفرینی بانوان با هویت اسلامی

همدان-فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان در جشنواره استانی «الوند دخت» با تأکید بر هویت‌بخشی فرهنگ اسلامی به زنان، این رویداد را پاسخی به نیاز اجتماعی و تمدنی دختران همدان دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سردار حسین زارع کمالی در جشنواره استانی طراحی و دوخت «الوند دخت» از تلاش دست‌اندرکاران این رویداد در ترویج زیست عفیفانه مبتنی بر فرهنگ ایران اسلامی قدردانی کرد و با اشاره به همزمانی برگزاری جشنواره با ایام میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، «الوند دخت» را روایتی برخاسته از اصالت، هویت و فرهنگ دیار دارالمؤمنین و دارالمجاهدین دانست.

وی تصریح کرد: این جشنواره اختتامیه نیست، بلکه آغازی دوباره برای پاسخ به یک نیاز اجتماعی و تمدنی دختران استان با تکیه بر فرهنگ بومی است.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با رد القای انزوا به مفهوم عفاف، گفت: این جشنواره اثبات می‌کند که عفاف به معنای انزوا نیست و دختران ما در اوج پاکدامنی، در عرصه‌های مختلف علمی، ورزشی و اجتماعی سکوهای افتخارآفرین را یکی پس از دیگری فتح می‌کنند.

وی با بیان اینکه امروز بیش از ۳۰ درصد صندلی‌های دستگاه‌های اجرایی در اختیار بانوان است، افزود: ما به نقش‌آفرینی و فرماندهی زنان عفیف در صحنه‌های اجتماعی افتخار می‌کنیم؛ چرا که به فرموده رهبر معظم انقلاب، بانوان رئیس و فرمانده خانواده هستند.

زارع‌کمالی با اشاره به تفاوت نگاه اسلام و غرب به زن تأکید کرد: نگاه اسلام به زنان، نگاهی استقلال‌دهنده، هویت‌ساز و رشدآفرین است، در حالی که نگاه‌های غربی عمدتاً به دنبال ابزاری‌سازی زن و تضعیف جایگاه حقیقی او در خانواده و جامعه هستند.

وی با بیان اینکه دشمنان با هدف کمرنگ‌کردن نقش زن در خانواده، به دنبال ضربه زدن به پایه‌های تمدن نوین اسلامی هستند، خاطرنشان کرد: خانواده سنگ‌بنای تمدن اسلامی است و هرگونه تضعیف نقش بانوان در این عرصه، اقدامی در راستای اهداف دشمنان خواهد بود.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با تجلیل از صبر، ایستادگی و روحیه جهادی بانوان و دختران همدانی گفت: «الوند دخت» نشان داد دختران این دیار، همچون کوه الوند، استوار ایستاده‌اند و با زیست عفیفانه در برابر تهدیدات دشمن مقاومت می‌کنند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید