۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
17:02
کد خبر : ۹۷۳۵۴۹۸
۰۰:۵۷

۱۴۰۴/۰۹/۲۵
با حضور نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد؛

مراسم پیوند آسمانی در امامزادگان شهرکرد + عکس

مراسم پیوند آسمانی با حضور نماینده ولی فقیه در استان در امامزادگان شهرکرد در امامزادگان حلیمه و حکیمه سلام الله علیهما شهرکرد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ همزمان با ایام فرخنده میلاد پر برکت حضرت بتول و هدیه آسمانی خدا به رسول صلی الله علیه وآله وسلم، بانوی ملکوت و جبروت، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فرزند برومندش موسس انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، آیین پیوند آسمانی ۱۸ زوج‌ جوان همراه با تقدیم کمک جهیزیه از محل نیت واقفین خیر اندیش و کمک خیرین و شمیم امامزادگان حلیمه و حکیمه سلام الله علیهما برگزار شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد در این آیین ، با تبریک پیوند مقدس ازدواج به زوج‌های جوان،در ایام فرخنده میلاد با سعادت کوثر قرآن، بر اهمیت و جایگاه خانواده در جامعه اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی با اشاره به نقش مؤثر زنان در تحکیم بنیان خانواده، گفت: زنان نقش محوری و تعیین‌کننده‌ای در صیانت از کیان خانواده و پیشگیری از آسیب‌های اخلاقی دارند و این نقش هم در شکل‌گیری زندگی مشترک و هم در استمرار و پایداری آن، بسیار حائز اهمیت است.

امام جمعه شهرکرد: در خاتمه، بر ضرورت حمایت از ازدواج آسان، ترویج فرهنگ ساده‌زیستی و تقویت بنیان خانواده به‌عنوان یکی از ارکان اصلی جامعه اسلامی تأکید کرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، در آغاز این آیین  با تبریک ایام خجسته میلاد دخت نبوت، همسر ولایت و مادر امامت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فرزند برومندش حضرت امام خمینی (ره)،  پیوند آسمانی زوج های جوان را تبریک گفت.  

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن امیری، به اهمیت ازدواج آسان و جوانی جمعیت اشاره کرد و اظهار داشت: اوقاف و امور خیریه استان کمک های اهدایی به زوجین جوان  را از محل اجرای نیات واقفین و خیرین نیک اندیش تامین می کند.

وی، به سنت حسنه وقف به عنوان یکی از اصولی که پایه و اساس قرآنی دارد و در فقه شیعه هم بر آن تأکید اساسی شده است اشاره کرد و افزود: وقف همیشه این قابلیت را دارد که در زمان‌های مختلف متناسب با نیازها و اقتضائات روز از آن استفاده شود و با توجه به افزایش سن ازدواج به دلیل مشکلات تأمین جهیزیه و مخارج ازدواج، اگر وقف در راستای ازدواج آسان جوانان و تهیه جهیزیه انجام شود می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، گفت:  به منظور ترویج ازدواج آسان، این اداره‌کل برای عقد زوج‌های جوان در امامزاده حلیمه و حکیمه سلام الله علیهما شهرکرد و دیگر امامزادگان شاخص مکانی اختصاص داده شد، زوج‌های جوان می‌توانند برای برگزاری مراسم عقد خود به این مکان‌های مقدس مراجعه و با توسل به ائمه اطهار و مدد امامزادگان علیهم السلام زندگی خود را آغاز کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین امیری، با اشاره به اینکه تهیه کمک جهیزیه برای زوج‌های جوان ادامه خواهد داشت و مربوط به زمان خاصی نیست، از مردم و خیرین استان خواست تا با همکاری و همدلی در این سنت خداپسندانه شرکت کنند.

دراین مراسم جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی،خادمین، زایرین، مجاورین و خادمیاران رضوی حضور داشتند.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید