۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۹:۲۳
کد خبر : 9735710
۲۳:۲۰

۱۴۰۴/۰۹/۲۵
توسلی تأکید کرد

لزوم تسریع در رفع موانع اراضی شهری کبودراهنگ/ هیچ عذری برای تأخیر در اجرا پذیرفته نیست

لزوم تسریع در رفع موانع اراضی شهری کبودراهنگ/ هیچ عذری برای تأخیر در اجرا پذیرفته نیست
همدان-نماینده مردم کبودراهنگ در مجلس با اشاره به رفع موانع ملی در خصوص اراضی شهری این شهرستان، چالش اصلی را عدم هماهنگی بین‌دستگاهی در شهرستان و استان دانست و بر نظارت دقیق و رفع سریع موانع اداری تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان کبودرآهنگ با حضور علی نبیان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، توسلی نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی، موسوی‌منور فرماندار، علی‌رضا عزیزی مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان و جمعی از مدیران ذیربط برگزار شد.

نماینده مردم کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رفع موانع ملی مرتبط با اراضی شهری کبودراهنگ، خطاب به مدیران شهرستانی و استانی گفت: پس از رفع موانع قانونی در سطح ملی، هیچ عذری در مورد اجرای حل مشکل زمین شهری کبودرآهنگ پذیرفته نیست.

فتح‌الله توسلی افزود: اکنون چالش اصلی در هماهنگی‌های بین دستگاهی در سطح شهرستان و استان است و انتظار می‌رود مدیران با بسیج امکانات و همدلی کامل، موانع اداری باقی‌مانده را برطرف کنند تا مردم شریف کبودرآهنگ بیش از این منتظر نمانند.

وی تأکید کرد: نظارت دقیق بر اجرای مصوبات و تعیین زمان‌بندی مشخص برای بهره‌برداری نهایی پروژه‌ها، اولویت کاری او در هفته‌های آینده خواهد بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی نیز با اشاره به ضرورت تسریع در روند واگذاری زمین‌های شهرستان، بر بسته شدن پرونده اراضی سادلج تا پایان سال ۱۴۰۴ تأکید کرد.

علی نبیان اظهار کرد: زمین‌های پلاک ۱ و ۲ باید ظرف دو هفته آینده توسط شهرداری و اداره ثبت به افراض برسند و صدور سند با سرعت انجام شود.

وی درباره پلاک ۳ اراضی سادلج نیز توضیح داد: زمین‌ها تا ۲۰۰ متر مربع بر اساس قانون جهش تولید مسکن به صورت ۹۹ ساله واگذار می‌شوند و برای متراژهای بالاتر نیز معادل ۲۰۰ متر مربع کارسازی و تحویل متقاضیان خواهد شد تا ساخت‌وسازها هر چه زودتر آغاز شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به اهمیت سیاست‌های جمعیتی و حمایت از اقشار خاص، خواستار بررسی موضوع الحاق زمین‌ها توسط فرماندار و مدیرکل راه و شهرسازی استان شد تا در توافق با مالکان، مقدمات تأمین زمین برای طرح‌های جوانی جمعیت، ایثارگران و محرومان فراهم شود.

در پایان جلسه نیز مقرر شد دادستان شهرستان موضوع مسکن مهر گل‌تپه را با سرعت مدیریت کند تا روند اجرای پروژه‌های مسکن در شهرستان کبودرآهنگ شتاب بیشتری بگیرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید