۱۰ / خرداد / ۱۴۰۵ - 31 May 2026
00:08
کد خبر : 9736507
۱۵:۰۴

۱۴۰۴/۰۹/۲۹
سردار زارع کمالی تأکید کرد

ضرورت وحدت و هم‌افزایی نیروهای مسلح در خدمت‌رسانی به مردم

همدان-فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان بر یکپارچگی و هماهنگی ارتش، سپاه و فراجا برای تحقق تمدن نوین اسلامی و خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد.
ضرورت وحدت و هم‌افزایی نیروهای مسلح در خدمت‌رسانی به مردم

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سردار حسین زارع کمالی در دیدار با فرمانده تیپ ۳۱۶ زرهی شهید قهرمان ضمن تبریک انتصاب وی، با اشاره به هم‌افزایی نیروهای مسلح اظهار کرد: ارتش، سپاه و فراجا یک پیکره واحد هستند؛ اگرچه مأموریت‌ها ممکن است متفاوت باشد، اما هدف همه ما یکی است و آن خدمت به مردم و حرکت در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی به فرماندهی حضرت مهدی(عج) است.

وی با بیان اینکه ما به‌عنوان سپاه، در خدمت مجموعه ارتش هستیم؛ خادم مردم و سرباز ولایت هستیم، افزود: این دیار، سرزمین امیران و سرداران شهید است و امید است بتوانیم میراث‌داران شایسته‌ای برای آنان باشیم.

فرمانده تیپ ۳۱۶ زرهی شهید قهرمان نیز با بیان اینکه همه ما سربازان ولایت هستیم و تفاوت رنگ لباس‌ها، خللی در خدمت‌رسانی ایجاد نمی‌کند، تأکید کرد: ارتش و سپاه دو بازوی توانمند نظام هستند و افتخار ما خدمت در استانی مذهبی و دارالمؤمنین است.

سرهنگ کامران جعفری بیان کرد: با تمام توان در خدمت نظام و انقلاب اسلامی خواهیم بود و در همه عرصه‌ها، از جمله حوادثی مانند سیل و زلزله، در کنار مردم و نظام ایفای نقش می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر با همدلی و شناخت دقیق مسائل استان حرکت کنیم، به طور قطع می‌توانیم در برابر تهدیدات ایستادگی کرده و خدمت بهتری به نظام و مردم ارائه دهیم.

ضرورت وحدت و هم‌افزایی نیروهای مسلح در خدمت‌رسانی به مردم

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید