۲۹ / تير / ۱۴۰۵ - 20 July 2026
10:09
کد خبر : 9736948
۰۸:۱۱

۱۴۰۴/۱۰/۰۲

بازدید بسیج جامعه زنان سپاه حضرت عباس(ع) اردبیل از کارگاه تولیدی پوشاک دانشگاه ملی مهارت و برگزاری نشست هم‌اندیشی جشنواره «آرتادخت»

بسیج جامعه زنان سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل به همراه دبیر جشنواره «آرتادخت» با حضور در دانشگاه ملی مهارت، ضمن بازدید از کارگاه تولیدی پوشاک این دانشگاه، در نشست هم‌اندیشی تخصصی به بررسی ظرفیت‌های آموزشی، فرهنگی و کارآفرینانه در حوزه پوشاک اسلامی ـ ایرانی پرداختند.

بازدید بسیج جامعه زنان سپاه حضرت عباس(ع) اردبیل از کارگاه تولیدی پوشاک دانشگاه ملی مهارت و برگزاری نشست هم‌اندیشی جشنواره «آرتادخت»

به گزارش خبرگزاری بسیج اردبیل، در راستای حمایت از فعالیت‌های آموزشی، تولیدی و فرهنگی دانشجویان و با هدف توسعه و ترویج پوشاک اسلامی ـ ایرانی، جمعی از مسئولان بسیج جامعه زنان سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل به همراه دبیر جشنواره «آرتادخت» و مسئولان دانشگاه ملی مهارت، روز پنجشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ از کارگاه تولیدی پوشاک این دانشگاه بازدید کردند.

در جریان این بازدید، ضمن بررسی روند فعالیت‌های آموزشی و تولیدی کارگاه، گفت‌وگوهایی با دانشجویان انجام شد و نمونه‌هایی از پوشاک اسلامی ـ ایرانی طراحی و تولیدشده توسط آنان معرفی گردید. این آثار با بهره‌گیری از پارچه‌های سنتی، الگوهای بومی و رویکردهای نوآورانه، در راستای تبیین هویت فرهنگی و ارزش‌های ملی و پاسخ‌گویی به نیازهای روز جامعه تولید شده‌اند.

مسئولان حاضر با تأکید بر اهمیت ترویج و نهادینه‌سازی پوشاک اسلامی ـ ایرانی در جامعه، این اقدامات را گامی مؤثر در تقویت هویت فرهنگی، ارتقای مهارت‌های تخصصی دانشجویان و ایجاد زمینه‌های اشتغال و کارآفرینی برای نسل جوان عنوان کردند.

در ادامه این برنامه، نشست هم‌اندیشی جشنواره «آرتادخت» با حضور نمایندگان بسیج جامعه زنان سپاه حضرت عباس(ع)، دبیر جشنواره و مسئولان دانشگاه برگزار شد. در این نشست، نماینده بسیج جامعه زنان بر ضرورت بازتعریف و بازآفرینی پوشاک اسلامی ـ ایرانی متناسب با شرایط و نیازهای فرهنگی جامعه امروز تأکید کرد.

رئیس دانشکده ملی مهارت نیز در سخنانی، حوزه پوشاک اسلامی ـ ایرانی را فراتر از یک مقوله فرهنگی دانسته و اظهار داشت: «این حوزه ظرفیت بالایی برای ایجاد کسب‌وکارهای پایدار، اشتغال‌زایی و توانمندسازی زنان و جوانان دارد.»

در بخش پایانی نشست، دبیر جشنواره «آرتادخت» ضمن تشریح اهداف، برنامه‌ها و روند اجرایی جشنواره، توضیحاتی درباره برگزاری کلاس‌های تخصصی، نحوه ثبت‌نام شرکت‌کنندگان و فرآیندهای اجرایی ارائه کرد و افزود: «جشنواره آرتادخت بستری مناسب برای معرفی توانمندی‌های دانشجویان، هنرمندان و کارآفرینان بوده و می‌تواند به الگویی ملی در حوزه پوشاک اسلامی ـ ایرانی تبدیل شود.»

همچنین موضوع کارآفرینی و توسعه کسب‌وکارهای نوآورانه در حوزه پوشاک اسلامی ـ ایرانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و بر ضرورت حمایت از تولیدات داخلی و ایجاد بستر مناسب برای عرضه محصولات در سطوح ملی و بین‌المللی تأکید شد.

این بازدید و نشست هم‌اندیشی نشان داد که کارگاه تولیدی پوشاک دانشگاه ملی مهارت، علاوه بر ایفای نقش آموزشی، از ظرفیت قابل توجهی در حوزه تولید، کارآفرینی و پیوند میان آموزش، فرهنگ و اقتصاد برخوردار است و با حمایت نهادهای فرهنگی و انقلابی می‌تواند به الگویی موفق در سطح ملی تبدیل شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید