۱۸ / تير / ۱۴۰۵ - 09 July 2026
18:38
کد خبر : 9737117
۱۸:۴۷

۱۴۰۴/۱۰/۰۲

تعامل بسیج دانشجویی و دانشگاه فرهنگیان برای پیشبرد اهداف علمی تربیتی

اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی استان به منظور پیشبرد اهداف تربیتی، فرهنگی، علمی و اجتماعی با سید صاحب موسوی، سرپرست جدید دانشگاه فرهنگیان، دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از یاسوج، مسئول سازمان بسیج دانشجویی کهگیلویه وبویراحمد در این دیدار با تبریک انتصاب آقای موسوی، به تشریح جایگاه دانشگاه فرهنگیان در مسیر تعلیم و تربیت و همچنین منظومه فکری رهبر معظم انقلاب پرداخت.

سعادت صالحی نیا با اعلام آمادگی برای همکاری همه‌جانبه و پشتیبانی کامل از دانشگاه فرهنگیان، گفت: بسیج دانشجویی در دانشگاه فرهنگیان، صرفاً یک تشکل دانشجویی نیست، بلکه نهادی هویت‌ساز، جریان‌ساز و تربیت‌محور است که در متن مأموریت‌های بنیادین این دانشگاه معنا می‌یابد.

وی بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان به‌عنوان کانون تربیت معلم و شکل‌دهنده نسل آینده نظام تعلیم و تربیت کشور، بیش از هر نهاد دانشگاهی دیگر نیازمند پیوند عمیق علم، تعهد، اخلاق و مسئولیت اجتماعی است و بسیج دانشجویی یکی از مهم‌ترین بسترهای تحقق این پیوند به‌شمار می‌آید.

صالحی نیا بیان کرد: بسیج دانشجویی سرمایه اجتماعی دانشگاه، تشکل ریشه‌دار و هویت‌ساز و نیروی داوطلب مؤمن و دغدغه‌مند است و ما بسیج دانشجویی را نه صرفاً یک تشکل، بلکه شریک راهبردی دانشگاه در تربیت دانشجوی تراز انقلاب و جامعه می‌دانیم.

سرپرست جدید دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: نگاه ما به بسیج، نگاه ابزاری یا تشریفاتی نیست؛ بلکه نگاه شراکتی و راهبردی است.  درب اتاق مدیریت دانشگاه به روی نقد دلسوزانه باز است، اما از همه انتظار داریم نقد همراه با اخلاق و راه‌حل باشد.

 سید صاحب موسوی ادامه داد: با هم می‌توانیم فضای دانشگاه را علمی‌تر، آرام‌تر و امیدبخش‌تر کنیم و انتظار ما این است که دانشجو صریح، محترمانه و مسئولانه حرف بزنند و راه‌حل هم ارائه بدن، نه فقط نقدکند.وی تاکید کرد؛ فعالیت فرهنگی بدون پشتوانه علمی کافی نیست و نباید فعالیت فرهنگی مانع کار علمی شود یا برعکس. 

وی ابراز داشت: دانشگاه مطلوب دارای چهار شاخصه علم‌محور (ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش)، اخلاق‌مدار (حرمت‌ها، انصاف، مسئولیت‌پذیری)، مسئله‌محور (حل مسائل جامعه و استان) و امیدآفرین (جلوگیری از یأس و بی‌انگیزگی) است.

تعامل بسیج دانشجویی و دانشگاه فرهنگیان برای پیشبرد اهداف علمی تربیتی

موسوی گفت: اهمیت بسیج دانشجویی در دانشگاه فرهنگیان از آن‌روست که این نهاد می‌تواند در کنار تربیت علمی، به پرورش معلم تراز انقلاب اسلامی کمک کند؛ معلمی آگاه، دغدغه‌مند، عدالت‌خواه، بصیر و متعهد به ارزش‌های اسلامی–ایرانی.

سرپرست جدید دانشگاه فرهنگیان افزود: بسیج دانشجویی با تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری، مطالبه‌گری عالمانه، کار جمعی، خودسازی فردی و اجتماعی و حضور فعال در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و تربیتی، نقش مؤثری در تعالی فضای دانشگاه ایفا می‌کند. 

وی ادامه داد: از منظر جایگاهی، بسیج دانشجویی در دانشگاه فرهنگیان می‌تواند بازوی فکری و فرهنگی دانشگاه در مواجهه با چالش‌های تربیتی، فرهنگی و اجتماعی باشد.

نیما انصاری پور، مسئول بسیج دانشجویی پردیس شهید ایزدپناه، ضمن تبریک انتصاب آقای موسوی به سمت سرپرست دانشگاه فرهنگیان، با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب، بسیج دانشجویی را شبیه به »صاحب خانه‌ای دلسوز» توصیف کرد که برای سربلندی خانه خود تلاش می‌کند.

وی نکاتی را در رابطه با جایگاه بسیج دانشجویی در دانشگاه، معرفی واحدها و وظایف،رسالت‌های معلمی و همچنین اقدامات گذشته و برنامه‌های آتی بیان کرد.

شیوا فاطمی، مسئول بسیج دانشجویی پردیس کوثر، نیز به ظرفیت‌های گسترده و تشکیلات قوی بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و افزود: این تشکیلات به طور کامل در جهت پیشبرد اهداف تربیتی، فرهنگی، علمی و اجتماعی، همراه و پشتیبان سرپرست جدید دانشگاه خواهد بود.

در پایان، آقای اسماعیل بهادران (مسئول واحد علمی و پژوهشی)، آقای علی داج (مسئول گروه جهادی سفیران هدایت)، خانم بخشنده نیا (مسئول پایگاه خوابگاهی) و خانم حسن زاده (مسئول گروه جهادی سفیران) نیز با ارائه نکاتی، دیدگاه‌ها و انتظارات خود را مطرح کردند. 

 

تعامل بسیج دانشجویی و دانشگاه فرهنگیان برای پیشبرد اهداف علمی تربیتیتعامل بسیج دانشجویی و دانشگاه فرهنگیان برای پیشبرد اهداف علمی تربیتی

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید