۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:21
کد خبر : 9737394
۱۱:۳۹

۱۴۰۴/۱۰/۰۴
در باغملک؛

دومین رویداد تخصصی تولیدکنندگان محتوای دیجیتال باغملک و صیدون برگزار شد 

این رقابت یک‌ روزه با حضور ۵۰ نفر از فعالان تولید محتوای دیجیتال بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از باغملک: دومین رویداد تولید محتوای دیجیتال شهرستان‌ های باغملک و صیدون، با همت ناحیه مقاومت بسیج باغملک و ناحیه مقاومت بسیج صیدون، به‌صورت متمرکز در مرکز فنی و حرفه‌ای باغملک و با همکاری ویژه این مرکز برگزار شد.

دومین رویداد تولید محتوای دیجیتال شهرستان‌های باغملک و صیدون، با همت ناحیه مقاومت بسیج باغملک و ناحیه مقاومت بسیج صیدون، به‌صورت متمرکز در مرکز فنی و حرفه‌ای باغملک و با همکاری ویژه این مرکز برگزار شد.

این رقابت یک‌ روزه با حضور ۵۰ نفر از فعالان تولید محتوای دیجیتال دو شهرستان در بخش‌های متنوعی شامل پویانمایی، موشن‌گرافیک، بازی و نرم‌افزار اندروید، پادکست، پوستر مفهومی، کلیپ، استوری‌موشن و هوش مصنوعی برگزار گردید.

آثار ارائه‌شده در سه محور اصلی متمرکز بودند که نمایش وحدت اقوام خوزستان در جنگ ۱۲ روزه ، پرداختن به معضلات استانی و ارائه راهکار ، نمایش اقتدار و همبستگی نیروهای نظامی و مردم در جنگ ۱۲ روزه بود.

در پایان این رقابت پرشور، با حضور مسئولین شهرستانی و مسئول تولید محتوای دیجیتال انقلاب اسلامی استان خوزستان، از تیم‌ها و نفرات برتر با اهدای لوح سپاس و تندیس رویداد و هدیه نقدی تجلیل به عمل آمد.

اسامی تیم‌ها و نفرات برتر به تفکیک بخش ، بخش پویانمایی ؛ مقام اول: تیم نوراگرام باغملک سرگروهی:خانم فاطمه امیری و خانم شکوفه ممبنی ، مقام دوم: تیم شهدای میداوود سرگروهی: امیرحسین نوری ممبینی ، بخش هوش مصنوعی: مقام اول:تیم صیدون AIسرگروهی : محسن طیب ، مقام دوم:  سونیا باسیوس ، بخش نرم‌افزار: مقام اول:تیم منگشت دیجی ، سرگروهی: علیرضا محمدی‌فر ، بخش پادکست: مقام اول: فاطمه ممبینی مهر و شایستگان تقدیر:رقیه افشار در بخش استوری‌موشن و فاطمه زنگنه در بخش کلیپ بودند.

این رویداد با هدف شناسایی و تشویق استعدادهای دیجیتال منطقه، تقویت روحیه خلاقیت و تولید محتوای اثرگذار در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی برگزار شد و با استقبال چشمگیر تولیدکنندگان محتوای جوان همراه بود.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید