۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۴:۵۳
کد خبر : 9737621
۱۵:۱۱

۱۴۰۴/۱۰/۰۵

امام جمعه موقت شاهرود:پیروز میدان فتنه و جنگ روانی رهبر معظم انقلاب است/مدیریت‌های موقت سم استان است

شاهرود _ امام جمعه موقت شاهرود خواستار انتخاب استاندار جدید با هماهنگی نماینده ولی‌فقیه و علما شد و تأکید کرد: مدیریت پایدار سرمایه ملی برای خدمت به مردم است.

امام جمعه موقت شاهرود:پیروز میدان فتنه و جنگ روانی رهبر معظم انقلاب است/مدیریت‌های موقت سم استان استبه گزارش خبرنگار بسیج، حجت‌الاسلام حمید عبداللهیان در خطبه‌های نماز جمعه شاهرود در حسینیه اعظم مدرسه قلعه، با اشاره به ماه رجب گفت: این ماه فصل بندگی و انس با خداست و مؤمن باید مراقب نفس و اعضا باشد تا دل را با فکر و ذکر احیا کند.

وی حادثه ۹ دی و جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی را دارای ماهیت واحد دانست و افزود: فتنه ۱۳۸۸ و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه هر دو با نقشه آمریکا و اسرائیل و نفوذی‌ها شکل گرفتند، اما ناکام ماندند.

عبداللهیان رهبر معظم انقلاب اسلامی را نفر اول پیروز میدان در فتنه سال ۱۳۸۸ و جنگ تحمیلی ۱۲روزه رژیم صهیونیستی معرفی کرد و گفت: مقام معظم رهبری حجت خداست و باید پشتیبان ولی‌فقیه باشیم تا کشور و نظام حفظ شود.

امام جمعه موقت شاهرود با اشاره به جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن، تأکید کرد: باید به نقاط ضعف دشمن حمله کرد؛ از جمله ترس، دوگانگی مبانی اخلاقی غرب، اختلاف در هیات حاکمه، اقتصاد بدهکار و نارضایتی‌های اجتماعی.

وی افزود: دشمن از نظر اخلاقی، سیاسی و اقتصادی در حال سقوط است و در مهندسی افکار عمومی نیز ضعیف شده است.

امام جمعه موقت شاهرود همچنین به پیش‌بینی امام خمینی (ره) درباره فروپاشی شوروی در نامه تاریخی ۱۱ دی به گورباچف اشاره کرد و روز امنیت سازمان حفاظت پرواز سپاه را گرامی داشت.

عبداللهیان در بخش دیگری از سخنان خود، استفاده از مدیران اجرایی موقت در استان را «سم» دانست و گفت: مدیریت باید پایدار باشد تا خدمت به مردم تحقق یابد.

وی خواستار حضور استاندار جدید با هماهنگی نماینده ولی‌فقیه و نظر ائمه جمعه شد و تأکید کرد: نظر علما و مسئولان باید لحاظ شود تا منافع مردم تأمین گردد.

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید