۱۹ / تير / ۱۴۰۵ - 10 July 2026
14:11
کد خبر : 9737660
۱۳:۵۱

۱۴۰۴/۱۰/۰۶

تکمیل محور حیاتی مشهد-سرخس در دستور کار دولت است

مدیر کل راهداری خراسان رضوی گفت: تکمیل چهار پروژه مصوب سفر دولت سابق، از جمله محور استراتژیک مشهد–سرخس، با جدیت در دستور کار قرار دارد تا شاهد تحقق کامل اهداف توسعه‌ای استان باشیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از سرخس، جعفر شهامت، در جلسه شورای هماهنگی راه و شهرسازی خراسان رضوی با تاکید بر تکمیل سریع محورهای توسعه‌ای شرق استان به‌ویژه مسیر مشهد-سرخس، اظهار کرد: در ۹ ماهه امسال ۱۸۱ کیلومتر راه روستایی احداث یا روکش شده و پیش‌بینی می‌شود این عدد تا پایان سال به بیش از ۲۰۰ کیلومتر برسد که سهم قابل توجهی از آن در مناطق محروم محقق شده است.

وی با اشاره به اهمیت تکمیل زیرساخت‌های ترانزیتی برای تقویت مرزهای شرقی کشور، افزود: چهار پروژه مصوب سفر دولت گذشته، از جمله محور مشهد–سرخس، محور گلبهار–مشهد و محور جغتای–بید، در دستور تکمیل قرار دارد تا گره ترافیکی این مسیرهای حیاتی باز شود.

شهامت بر لزوم تأکید بر افزایش ضریب تردد و رونق مرزهای استان تاکید کرد و گفت: در ۹ ماهه امسال بیش از ۲۸ میلیون تن بار جابه‌جا شده و در بخش مسافری نیز ۱۸.۳ میلیون نفر جابه‌جایی ثبت شده که رشد ۳۳ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی با اشاره به نقش کلیدی استان در شبکه‌های ترانزیتی و تقویت پیوند با همسایگان تاکید کرد: حجم ترانزیت استان در این مدت نزدیک به ۴ میلیون تن بوده و ترانزیت ورودی استان رشد محسوسی داشته است. در مرز راهبردی دوغارون نیز تناژ مبادلات مرزی ۱۸ درصد افزایش یافته و مجموع مرزهای استان رشد ۲۳ درصدی را ثبت کرده‌اند.

وی ابراز کرد: با وجود پیشرفت در توسعه زیرساخت‌ها، حوزه ایمنی نیازمند توجه مضاعف و اجرای دقیق‌تر قوانین است.

شهامت با اشاره به حوزه ایمنی راه‌ها بیان کرد: طبق آمار پلیس، کاهش ۵ درصدی تلفات جاده‌ای در هفت‌ماهه امسال ثبت شده، اما این میزان رضایت‌بخش نیست و استان از نظر تعداد کشته‌های جاده‌ای همچنان رتبه چهارم کشور را دارد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تکمیل ساماندهی ورودی‌های مشهد نیز با عزم راسخ در حال پیگیری است تا شایسته زائرین حضرت علی بن موسی الرضا (ع) باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه تفاهم‌نامه ساماندهی ورودی‌های شهر مقدس مشهد باید با سرعت بیشتری به سرانجام برسد، تصریح کرد: در محور گلبهار–مشهد از ۱۵ کیلومتر باقی‌مانده، نیمی از آن اجرا شده و نیمی دیگر در دست اقدام است.

شهامت افزود: تمام تلاش مجموعه بر این است که با اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، شاهد شکوفایی اقتصادی و اجتماعی در تمامی نقاط استان، به‌ویژه مسیرهای منتهی به مرزهای شرقی باشیم.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید