۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:55
کد خبر : 9738204
۱۸:۰۵

۱۴۰۴/۱۰/۰۸

دهه بصیرت فرصتی برای جهاد تبیین در برابر هجمه‌های دشمنان است

مدیر کانون بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت اندیمشک گفت: دهه بصیرت فرصتی است تا بار دیگر اهمیت هوشیاری، روشنگری و جهاد تبیین در برابر هجمه‌های دشمن به‌ویژه در عرصه رسانه‌ها و فضای مجازی، مورد توجه قرار گیرد.

حسن دهقان در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج در اندیمشک با بیان اینکه ۹ دی یادآور حماسه‌ای بزرگ و ماندگار است اظهار کرد: ملت ایران در ۹ دی‌ماه سال ۱۳۸۸ با حضور پرشور و آگاهانه خود، میثاقی دوباره با ولایت و رهبری بستند و با بصیرت و اتحاد، نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کردند.

مدیر کانون بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت اندیمشک افزود: دهه بصیرت و میثاق امت با ولایت فرصتی است تا بار دیگر اهمیت هوشیاری، روشنگری و جهاد تبیین در برابر هجمه‌های دشمن به‌ویژه در عرصه رسانه‌ها و فضای مجازی، مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: امروز جامعه بیش از هر زمان دیگری نیازمند تقویت روحیه‌ی بصیرت‌افزایی و تبیین حقیقت است چرا که دشمنان با ابزارهای نوین رسانه‌ای در پی تحریف واقعیت‌ها و ایجاد تردید در باورهای مردم هستند.

دهقان عنوان کرد: حماسه ۹ دی نشان داد که اتحاد مردم حول محور ولایت و رهبری، بزرگ‌ترین سرمایه ملی است و این تجربه برای نسل‌های بعدی چراغ راهی در مواجهه با بحران‌ها و اختلافات خواهد بود.

وی بیان کرد: این روز به نسل‌های آینده یادآوری می‌کند که پایبندی به آرمان‌های انقلاب و ولایت فقیه، ضامن استقلال و عزت کشور است و هر نسل باید این عهد را تازه کند.

مدیر کانون بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت اندیمشک ادامه داد: نسل‌های آینده می‌آموزند که حضور فعال و مسئولانه مردم، امنیت و ثبات را تضمین می‌کند و هر فرد در قبال جامعه و آینده کشور وظیفه دارد. 

وی اضافه کرد: ۹ دی برای نسل‌های آینده تنها یک تاریخ نیست بلکه درس بزرگ بصیرت، اتحاد و مسئولیت‌پذیری است و این روز می‌تواند به عنوان یک سرمایه فرهنگی و سیاسی، نسل‌های بعدی را در برابر چالش‌های نوین به‌ویژه در عرصه رسانه و فضای مجازی مقاوم‌تر سازد و آنها را به پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی و ولایت فقیه ترغیب کند.

دهقان ابراز کرد: حضور گسترده مردم در این روز نشان‌‌دهنده انسجام اجتماعی و وحدت ملی و تجدید میثاق با ولایت و ارج نهادن به مقام شهدا و راه شهدا و پیوند این روز با خون شهیدان و ارزش‌های دفاع مقدس بود.

وی ضمن گرامیداشت این روز و دهه بصیرت مطرح کرد: ضرورت دارد آحاد مردم باآگاهی سیاسی، بصیرت، روشنگری و داشتن سواد رسانه‌ای در مقابل دشمنان داخلی و خارجی و فتنه‌های پیش‌رو از کشورمان دفاع کنیم.

خبرنگار: یاسین دارسی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید