۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
22:47
کد خبر : 9738226
۱۹:۱۳

۱۴۰۴/۱۰/۰۸
فرهادی خبر داد

تبدیل بیش از ۱۲ کیلومتر از شبکه سیمی کبودراهنگ به کابل خودنگهدار

همدان-مدیر توزیع برق کبودراهنگ از اجرای پروژه تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در کبودراهنگ و روستا‌های بخش مرکزی خبر داد و گفت: در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۱۲ کیلومتر از شبکه شهرستان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حسین فرهادی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای افزایش پایداری شبکه و کاهش تلفات برق، از ابتدای سال جاری اصلاح شبکه و تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در سطح شهر و روستاهای بخش مرکزی به طور جدی دنبال می‌شود.

وی گفت: در ۹ ماهه اول سال جاری، عملیات اصلاح شبکه و تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در سطح شهر کبودراهنگ و تعدادی از روستاهای بخش مرکزی به طول ۱۲ هزار و ۳۰۰ متر با اعتباری بالغ بر ۶۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال به انجام رسیده است.

مدیر توزیع برق شهرستان کبودراهنگ افزود: این پروژه شامل اصلاح شبکه در بلوار مدرس، بلوار شهید رجائی، سه راهی زمانی و همچنین روستاهای دستجرد، مهدی‌آباد، عین‌آباد، اخچلو، ولی‌محمد، قرخ‌بلاغ و سردارآباد بوده است.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی لازم برای ادامه اصلاح شبکه و تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در تعدادی دیگر از روستاهای شهرستان تا پایان سال در دستور کار قرار دارد و امید است با اجرای این طرح‌ها، کیفیت خدمات‌رسانی و پایداری شبکه برق منطقه بیش از پیش ارتقا یابد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید