۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:05
کد خبر : 9738519
۱۷:۲۰

۱۴۰۴/۱۰/۰۹
رییس شورای اسلامی شهر قزوین خبرداد:

افتتاح حوزه بسیج حمل و نقل در حوزه شهری

فرج الله فصیحی رامندی از افتتاح حوزه بسیج حمل و نقل و رانندگان در حوزه شهری خبرداد.

قزوین _ بسیج، فرج الله فصیحی رامندی رییس شورای اسلامی شهر قزوین پیرامون حوزه بسیج حمل و نقل و رانندگان که در سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری قزوین

  با حضور سردار رستمعلی رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان، حسن پور رئیس بسیج اصناف، جانی معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار و اسلامی مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری قزوین صبح امروز افتتاح شد گفت:بسیج به عنوان بزرگترین و کارامد ترین بدنه مردمی که در طول انقلاب همواره راهگشا بوده است می توان در هر جایی بر حسب دانش و توان خود مشکلات اساسی را برطرف نماید. بسیج ترویج روحیه ایثار و از خودگذشتگی است که می تواند اخلاق اسلامی را به بهترین شکل ممکن الگوسازی کند.

 

وی تشریح کرد: حوزه مقاومت بسیج می تواند در ساماندهی رانندگان، تاکسی، وانت بارها، اتوبوس های درون شهری نقش ویژه ای ایفا کند که این امر در ارتقا سطح سلامت کار تاثیر گذار است و از ظرفیت بسیج در مواقع بحران می توان برابر تخصص آنها در جهت پیشبرد اهداف مردم استفاده کرد ما معتقدیم بسیج با روحیه اعتقادی و الهی که دارد گره گشای بسیاری از مشکلات است و در حمل و نقل هم می تواند نقش ماندگار ایفا کند.

 

انتهای پیام/۱۰۰۲»


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید