۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:31
کد خبر : 9738525
۱۹:۱۷

۱۴۰۴/۱۰/۰۹
در باغملک؛

برگزاری مراسم گرامیداشت حماسه نهم دیماه، تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب در شهرستان باغملک 

مسئول عقیدتی سیاسی منطقه انتظامی باغملک گفت: فتنه شکست می‌خورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از باغملک: به مناسبت سالگرد حماسه نهم دی ماه، مراسم گردهمایی با حضور گسترده مردم، بسیجیان، و مسئولین شهرستان باغملک، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و فرمانده نیروی انتظامی در مسجد سیدالشهدا برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد موسوی ، مسئول عقیدتی سیاسی منطقه انتظامی شهرستان، ضمن عرض تسلیت به مناسبت درگذشت آیت‌الله شفیعی، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری نهم دی را روز پیوند ناگسستنی امت با ولایت و تجدید عهد با آرمان‌ های انقلاب اسلامی خواند و بر لزوم حفظ این بزرگداشت‌ها تأکید کرد.

وی فتنه را تهدیدی جدی برای سعادت بشر دانست و اظهار داشت: فتنه‌ها همواره روح انسان را غبارآلود کرده و جامعه را دچار تهدید می‌کنند، اما با بصیرت مردم شکست خورده‌اند.

مسئول عقیدتی سیاسی منطقه انتظامی شهرستان با اشاره به وقایع سال ۸۸، تصریح کرد: در آن سال، نفوذی‌ های خارجی و خائنین داخلی کشور را تا لبه پرتگاه بردند و کار دست دشمن افتاد ، اما در نهایت این روح انقلابی مردم بود که با هدایت امام خامنه‌ای(مدظله العالی) که در نماز جمعه با یک سخنرانی روشنگرانه فتنه را خاموش کردند، فتنه را مهار کرد.

حجت‌ الاسلام والمسلمین موسوی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت نقش مردم در مدیریت بحران‌ ها تأکید کرد و گفت: در تمام فتنه‌ ها، خواسته‌اند نقش مردم را کمرنگ جلوه دهند ، تا زمانی که دولت منتخب مردم است ، ما نیز از آن حمایت می‌کنیم، هرچند انتقادات سازنده وجود دارد که نباید به تخریب تبدیل شود.

وی در پایان با گرامیداشت یاد شهدا و نیروهای مسلح افزود: ما مدیون نیروهای مسلح هستیم که تا پای جان ایستاده‌اند تا مردم در آرامش باشند و مسئولین نیز باید قدردان این مردم وفادار و شهدای سرافراز باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید