۱۹ / تير / ۱۴۰۵ - 10 July 2026
23:28
کد خبر : 9738649
۰۹:۳۸

۱۴۰۴/۱۰/۱۰

مردم حمیدیه در روز بصیرت، میثاق خود را با ولایت و آرمان‌های انقلاب تجدید کردند

مراسم بزرگداشت روز بصیرت و میثاق امت با ولایت و سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور اقشار مختلف مردم در کوی انقلاب مسجد امام علی (ع) شهرستان حمیدیه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در ناحیه حمیدیه؛ مراسم گرامیداشت حماسه ۹دی و ولادت امام علی علیه‌السلام و شهادت سردار سلیمانی در مسجد امام علی علیه‌السلام کوی انقلاب شهرستان حمیدیه برگزار شد.


در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید لفته‌پور، امام جمعه شهرستان حمیدیه، ضمن تبریک ولادت امام محمدتقی (ع) و فرارسیدن سالروز ولادت امیرالمؤمنین علی (ع)، به اهمیت بصیرت، ولایت‌مداری و تشخیص درست اولویت‌ها در شرایط حساس پرداخت.
ایشان با استناد به آیه قرآن کریم «قُلْ هَٰذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّهِ عَلَىٰ بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي»، اظهار داشت: راه پیامبر اکرم (ص) و پیروان حقیقی ایشان، راه بصیرت و تشخیص صحیح است و بصیرت به معنای توانایی درک واقعیت‌ها و تشخیص شر بزرگ‌تر از شر کوچک‌تر در شرایط پیچیده است.

امام جمعه حمیدیه به فتنه سال ۱۳۸۸ و نقش مردم در خنثی‌سازی توطئه دشمنان اشاره کرد و افزود: دشمن همواره تلاش می‌کند از مشکلات اقتصادی و اجتماعی سوءاستفاده کند، اما بصیرت و هوشیاری مردم اجازه نخواهد داد دشمن از مطالبات به حق آنان سوءاستفاده کند.

وی همچنین با یادآوری مجاهدت‌های فرماندهانی چون شهید حاج قاسم سلیمانی، تأکید کرد که اقتدار جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدات خارجی، نتیجه مدیریت رهبر انقلاب و حضور میدانی فرماندهان است.

ایشان افزود: بصیرت باید در مسائل روز استمرار یابد و مردم همواره مراقب توطئه‌های داخلی و خارجی باشند. تنها با آگاهی، اتحاد و تبعیت از ولایت فقیه است که می‌توان از مشکلات عبور کرد و مسیر پیشرفت و امنیت کشور را تضمین نمود.

در پایان، حجت‌الاسلام والمسلمین لفته‌پور با قدردانی از حضور فعال مردم، شاعران، ذاکران و جوانان مؤمن شهرستان، تأکید کرد که مردم حمیدیه با بصیرت و تبعیت از ولی‌امر مسلمین، مسیر انقلاب اسلامی را با قدرت ادامه خواهند داد.

خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان، حمیدیه عبدالجلیل حیدری


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید