به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر مردانی رئیس بسیج اساتید کشور، دکتر جعفری معاون بسیج کشور، دکتر محمدنژاد رئیس بسیج اساتید استان و خانم دکتر بستانپیرا سرپرست دانشگاه پیامنور استان کرمان و دکتر طالبی استاندار کرمان دیدار کردند.
در این دیدار، دکتر مردانی با اشاره به نقش تعیینکننده بسیج اساتید در شرایط کنونی کشور، بر ظرفیت بالای اساتید دانشگاه در تأثیرگذاری بر دانشجویان، ارتقای آگاهی اجتماعی و جهتدهی صحیح به مسائل فرهنگی و علمی جامعه تأکید کرد.
استاندار کرمان نیز با اعلام حمایت همهجانبه از بسیج اساتید، اساتید دانشگاه را یکی از ارکان مهم حکمرانی علمی و اجتماعی دانست و تصریح کرد:
دانشگاه و استاد، پیشران تحول و عقلانیت در جامعه هستند و هر جا اساتید آگاهانه وارد میدان شدهاند، مسیر توسعه و حل مسائل هموارتر شده است.
دکتر طالبی با تأکید بر نقش دانشگاهها در تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص، بر لزوم همافزایی نهادهای علمی و اجرایی استان برای پاسخگویی به نیازهای جامعه و پیشرفت استان کرمان تأکید کرد.