۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:37
کد خبر : 9739435
۱۲:۲۲

۱۴۰۴/۱۰/۱۵

نشست جهاد تبیین ویژه فرماندهان پایگاه مقاومت در شهرستان بمپور برگزار شد

مسئول سازمان تبلیغات بمپور گفت: بصیرت، نورافکنی است در تاریکی‌های فتنه، که حق را از باطل جدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از بمپور، همزمان با دهه بصیرت و دهه مقاومت، نشست جهاد تبیین و بصیرت‌ افزایی با حضور فرماندهان پایگاه های مقاومت در سالن ورزشی ناحیه سپاه شهرستان بمپور برگزار شد.

 

حجت‌الاسلام الله بخش رشیدی، مسئول سازمان تبلیغات شهرستان بمپور در نشست جهاد تبیین گفت: دهه بصیرت و مقاومت، دو پیوند ناگسستنی هستند و با آرمان‌های انقلاب اسلامی ادغام شده است.

 

وی با اشاره به معنای راستین بصیرت اظهار داشت: بصیرت، نورافکنی است در تاریکی‌های فتنه، که حق را از باطل جدا می‌کند. دهه بصیرت، یادآور تکلیف خطیر ما در شناخت دقیق دشمن، تحرکات پیچیده آن و ایستادگی آگاهانه بر سر ارزش‌هاست. این بصیرت، سلاحی است که امروز هر بسیجی و هر انقلابی باید به آن مجهز باشد.

مسئول سازمان تبلیغات اسلامی بمپور، مقاومت را ثمره و برآیند طبیعی بصیرت خواند و افزود: ملتی که بصیرت دارد، در برابر فشارها، تهدیدها و جنگ روانی دشمن مقاومت می‌کند و کوتاه نمی‌آید. دهه مقاومت، نماد عزت و استواری امت اسلامی در برابر استکبار جهانی است که ریشه در همان بینش عمیق و ایمان راسخ دارد.

حجت‌الاسلام رشیدی در ادامه، جهاد تبیین را موتور محرکه تحقق بصیرت و استمرار مقاومت در عصر حاضر دانست و تأکید کرد:امروز دشمن، اصلی‌ترین جنگ خود را در عرصه معنایی و تحریف حقایق به پیش می‌برد. بنابراین جهاد تبیین، یعنی روشنگری بی‌امان، بیان صریح دستاوردها و پاسخ به شبهات، به یک ضرورت انقلابی و اولویتی ملی تبدیل شده است. همه ما، به ویژه نهادهای فرهنگی و رسانه‌ای، سربازان این جبهه هستیم.

وی در پایان خطاب به بسیجیان و فعالان فرهنگی گفت:شما باید پیشگامان جهاد تبیین باشید. با زبان روز، هنر و خلاقیت، حقایق درخشان انقلاب و مقاومت را برای نسل جوان تبیین کنید. دشمن سعی می‌کند جوانان را نسبت به هویت خود دچار تردید کند، اما ما با بصیرت‌افزایی و روایتگری حماسه‌هایی مثل دفاع مقدس و مقاومت مردمی، این توطئه را خنثی خواهیم کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید