
به گزارش خبرنگار بسيج گتوند به مناسبت مراسم رحلت حضرت زینب ( س )،سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی و بزرگداشت آیت الله سید علی شفیعی نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، مراسمی درمسجد حضرت محمد(ص) صالح شهر برگزار گردید.
در این آیین معنوی که با حضور عاشقان اهل بیت(ع)، بسیجیان، اقشار مختلف مردم و مسئولین محلی همراه بود، بر الهامگیری از سیره تابناک حضرت زینب(س) در دفاع از حریم ولایت و صبر در برابر مصائب تأکید شد.
همچنین در بخش دیگری از این مراسم، مجاهدتها، تقوا و خدمات ارزنده مرحوم آیتالله سید علی شفیعی، عضو مجاهد و متعهد مجلس خبرگان رهبری، گرامی داشته شد.
این مراسم با روضهخوانی و سخنرانی در مورد فضائل و زندگی این سه شخصیت بزرگ و همچنین تجدید بیعت با آرمانهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری همراه بود.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان