۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
18:34
کد خبر : 9739831
۱۴:۲۰

۱۴۰۴/۱۰/۱۷
رئیس کل دادگستری لرستان:

معترضان از اغتشاشگران جدا هستند

حجت‌الاسلام سعید شهواری، رئیس کل دادگستری استان لرستان، با تأکید بر تفکیک صف معترضان از اغتشاشگران، از برخورد قاطع و مقتدرانه دستگاه قضایی با عناصر مخل نظم و امنیت عمومی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، حجت‌الاسلام سعید شهواری، رئیس کل دادگستری استان لرستان، در جلسه ستاد تخصصی بسیج اقشار و متخصصین سپاه حضرت ابوالفضل‌(ع) استان لرستان، با تأکید بر ضرورت صیانت از امنیت و آرامش عمومی، اظهار داشت: معترضانِ قانون‌مدار از اغتشاشگران و آشوبگران جدا هستند و دستگاه قضایی این تفکیک را به‌صورت دقیق مدنظر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه اجازه سوءاستفاده دشمنان و عناصر معاند از مطالبات مردمی داده نخواهد شد، افزود: با اغتشاشگران و برهم‌زنندگان نظم عمومی، برخوردی قاطع، قانونی و بدون اغماض صورت خواهد گرفت و این‌بار برخوردها متفاوت و مقتدرانه‌تر از گذشته خواهد بود.

رئیس کل دادگستری استان لرستان تصریح کرد: حفظ امنیت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است و هرگونه اقدام مخرب و آشوب‌طلبانه با واکنش سریع و قاطع مواجه خواهد شد.

در ادامه این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن مفید، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل‌(ع) استان لرستان، با تقدیر از خدمات ارزنده و همراهی انقلابی و بسیجی‌وار حجت‌الاسلام شهواری، از تعامل سازنده و نقش مؤثر مجموعه دادگستری استان در پاسداری از امنیت، عدالت و ارزش‌های اسلامی قدردانی کرد.

خبرنگار: محمدرضا ویسکرمی

انتهای پیام/

کبری دریکوند
نویسنده: کبری دریکوند

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید