۱۹ / تير / ۱۴۰۵ - 10 July 2026
23:05
کد خبر : 9740498
۱۳:۳۹

۱۴۰۴/۱۰/۲۳

با اغتشاشگران و آشوبگران آسایش مردم برخورد قاطع خواهدشد 

فرمانده انتظامی گیلان با اشاره به اینکه جمعی از آشوبگران و اغتشاشگران در گیلان بازداشت و در زندان به سر می برند گفت: با اغتشاشگران و آشوبگران آسایش مردم ،برخورد قاطع خواهد شد

با اغتشاشگران و آشوبگران آسایش مردم برخورد قاطع خواهدشد 

سردار حسین حسن‌پور در در گفت‌وگو با بسیج ،با تبریک و تسلیت شهادت مدافعان امنیت و سلامت که با جانفشانی در میدان حضور داشتند و به فیض شهادت نائل آمدند،اظهار کرد:امنیت خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است. 

 فرمانده انتظامی استان گیلان با قدردانی از حضور باشکوه مردم در اجتماع مدافعان ایران و تشییع باشکوه شهدای این استان افزود: مردم ثابت کردند همواره پای نظام هستندو برای امنیت مردم کم نمی گذارند 

 وی با بیان اینکه اعتراض با یک کار صنفی شروع شد گفت: اغتشاشگران به بهانه اعتراض اقتصادی با هدایت سرویس های جاسوسی آمریکا جنایتکار و اسرائیل غاصب و پشتیبانی مالی و حمایت های از کشورهای غربی انجام می شود دست به تخریب اموال عمومی و شخصی مردم ، بانک ها، اماکن مقدس چون مصلی و مساجد ، بازارچه حتی دستگاه های خدماتی چون آمبولانس ها واتش نشانی ها ،زدند.

سردار حسن پور با تاکید به برخورد قاطع با اخلالگران نظم و امنیت بویژه آسایش مردم ،افزود:کسانی که بخواهند با قلدری و استفاده از زور نسبت به اموال مردم ، ایجاد سلب آسایش کنند، اراده و عزم دستگاه های حمایتی و نظام این است که شدیداً برخورد کند ،دراین چندروز نیز جمعی از آشوبگران شناسایی ، دستگیر شدند که اقدامات لازم و جدی صورت خواهد گرفت .

وی با اشاره به تشییع شهدای انتظامی در گیلان گفت:شهید استواریکم محمد پورابراهیم در کلانتری ۱۱ رودبار و شهید سرهنگ هادی صادق‌پشتیری اصالتا اهل گیلان بود که در کلانتری وحدت استان البرز به شهادت رسیدند .

فرمانده انتظامی استان گیلان با قدردانی از مردم در همکاری با نیروی نظامی و انتظامی افزود:این انتظار است که همچون گذشته مردم هرگونه تحرک مشکوک را به فوریت گزارش دهند تا اقدام لازم صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه الحمدالله امنیت در کشور و استان حاکم است ، ادامه داد: با تلاش شبانه روزی و بی وقفه مدافعان نظم و امنیت در کشور و بویژه استان امنیت حاکم است و امیداست به زودی اصناف و بازاریان نیز اموراتشان سرو سامان داده می شود .

هما اکبری
نویسنده: هما اکبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید