۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
12:31
کد خبر : 9741357
۲۲:۴۶

۱۴۰۴/۱۱/۰۱
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین؛

رهاسازی بیش از ۴۵۰ خودرو گرفتار در برف و کولاک توسط هلال احمر قزوین در ۲۴ ساعت گذشته

حبیب درگاهی گفت: دو مادر باردار توسط هلال احمر قزوین به مراکز درمانی انتقال یافتند.

قزوین_به گزارش بسیج، حبیب درگاهی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین، با اشاره به بارش برف و کولاک در سی‌ام دی‌ماه گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، نیروهای عملیاتی جمعیت هلال احمر استان قزوین با حضور گسترده در محورهای مواصلاتی استان، موفق به امدادرسانی و رهاسازی صدها خودروی گرفتار در برف و کولاک شدند.

حبیب درگاهی افزود: در این مدت، در مجموع بیش از ۴۵۰ خودرو و بیش از یک‌هزار نفر از هم‌استانی‌ها و مسافران در محورهای مختلف استان از جمله الموت شرقی، تاکستان، قزوین و طارم سفلی رهاسازی شدند و ۵۰ نفر نیز به مکان‌های امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین ادامه داد: همچنین دو مورد انتقال مادر باردار توسط نجاتگران پایگاه کوهین به مراکز درمانی صورت گرفت

درگاهی تصریح کرد: پایگاه‌های امدادی از جمله قسطین‌لار، معلم‌کلایه، ضیاآباد، شیرین‌سو و کوهین به‌صورت شبانه‌روزی فعال بودند و تیم‌های واکنش سریع نیز در محورهای پرخطر حضور مستمر داشتند.

وی با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای امدادی اظهار کرد: جمعیت هلال احمر استان قزوین همچنان در حالت آماده‌باش قرار دارد و از شهروندان درخواست می‌شود پیش از تردد در محورهای کوهستانی، از وضعیت راه‌ها مطلع شده و تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند.

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید