
به گزارش خبرنگار بسیج در زاهدان، محمدجواد جامعی نماینده جامعه ایمانی مشعر کشور در استان خراسان رضوی در جمع مداحان خواهر استان سیستان وبلوچستان گفت : کوچه و خیابان بسیاری از شهرهای کشور در جریان ناآرامیها و اغتشاشات اخیر،به محلی برای جولان اغتشاشگران بدل شد بهگونهایکه اقدامات آنها، علاوه بر شهادت شمار زیادی از مردم عادی و مدافعان امنیت، به تخریب برخی مساجد منجر شد.
وی با اشاره به اغتشاشات اخیر و به آتش کشیده شدن مساجد،افزود : مساجد کانون فرهنگ سازی دینی و اسلامی است.
جامعی اذعان داشت :ماه شعبان ،ظرفیت بالایی برای جذب جوانان به مسجد را دارد،برگزاری جشن های اعیاد این ماه فرصت مناسبی برای جذب جوانان به مسجد است .
وی در بخشی دیگری از سخنان خود بااشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری(حفظه الله)و نیز تشکیل حلقه های معرفتی در سه روز اعتکاف در مساجد اشاره کرد و تصریح کرد :مداحان بعنوان قشری تأثیرگذار در جامعه ، وظیفه ای سنگین در حوزه جهاد تبیین بر عهده دارند .
نماینده جامعه ایمانی مشعر کشور در استان خراسان رضوی، اظهار داشت :باید تلاش کنیم مسجد را به نقطه ی عطف و حلقه اتصال مابین خانه و مدرسه و مسجد تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: با ورود جوانان و نخبگان وشناسایی استعدادها می توان مساجد را به کانون فراگیری مهارت ها تبدیل کرد .
نماینده جامعه ایمانی مشعر کشور در استان خراسان رضوی با اشاره به پیشرفت دنیای رسانه ،از هوش مصنوعی به عنوان عاملی جذاب برای مهارت آموزی ،یاد کرد و اظهار داشت :برگزاری کلاس های مهارت آموزی با حضور نخبگان در مساجد در رشته های مختلف ،رسانه ای ،آموزشی و هنر آموزی میسر می شود،به گونه ای که اساتید و هنر آموزان آن را نوجوانان و جوانانی تشکیل می دهند که در جریان حضور، در برنامه های مساجد مشارکت دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به دعوت از مربیان و مادران مستعد و توانا در رشته های مختلف علمی و به ویژه مشاوره اشاره کرد و افزود:هر فعالیتی در مساجد در سایه تعامل با هیئت امنا وامام جماعت مساجد پیشرفت بهتر و مؤثرتری خواهد داشت.
تشکیل هیئت نوجوانان از دیگر مواردی بود که جامعی به آن پرداخت وافزود : مسئولیت پذیری در نوجوانان،خصیصه مهمی است که می توان از آن در جهت رشد و تعالی آنها بهره گرفت.
وی صبر ،تحمل ،اعتماد به نفس و قدرت حل مسئله در لحظه را لازمه کار با رده های مختلف سنی دانست و یادآورشد:در کنار همه ویژگی هایی که ذکر شد،مهارت ایجاد ارتباط موثر با گروه های سنی ۸۰ و۹۰ را نیز، باید در وجودمان تقویت کنیم .