
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان_شرق اهواز سرهنگ پاسدار شاپور احمدی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع)شرق اهواز همزمان با اعیاد شعبانیه ومیلاد با سعادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع)و گرامیداشت روز پاسدار در گفتگو با خبرنگار بسیج با اشاره به اهداف نامگذاری روز پاسدار تقارن این را برگرفته از راه ومنش حضرت امام حسین(ع)در دفاع از مکتب اسلام ناب محمدی(ص)دانست وگفت : همانگونه که امام حسین(ع)جان شریف خود و اهلبیت(ع)وطفل شیر خواره اش را فدای دین و اسلام وخداوند نمود،پاسدران نیز با انتخابی آگاهانه و هوشمندانه با ورود به این ارگان و سازمان الهی و ارزشی آماده اند تا در راه رضای خداوند وپایداری دین ومکتب اسلام با الگوپذیری از مکتب سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین(ع)جان ارزشمند و همه چیز خود را فدای دین ومردم نمایند.
شاپور احمدی ملت شریف ایران را ملتی،سرافراز و قهرمان و قدرتمند دانست وگفت : مردم وملتی که پای آرمان و اعتقاد دینی و ملی خود علارغم دشمنی های،بسیار سنگین و فراوانی که استکبار جهانی در طول تاریخ داشته است ایستاده اند را شایسته بهترین خدمت دانست که امروزه این توفیق نصیب پاسدران شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع)شرق اهواز با اشاره به دشمنی دیرینه ای که یهود با ایرانیان داشت گفت : با نفوذ استر(زن یهودی)در دوران باستان هخامنشی وخشایار شاه کشتار بی رحمانه ای در حق مردم ایران باستان صورت گرفت و امروزه نیز شاهدیم رژیم صهیونیستی این روز را بعنوان (جشن پوریم)در سرزمین های اشغالی برپا می نمایند که بیانگر پابرجا بودن این دشمنی با ملت ایران است ولی دشمنان در ۳ عملیات وعده صادق ۱ و ۲ و ۳ سیلی و ضرب شتی محکم توسط سپاه پاسداران که فرزندان برومند ملت ایران هستند خوردند و اگر دست از دشمنی بر ندارند ضرباتی قوی تر ومحکم تر خواهند خورد.
شاپور احمدی گفت : جادارد یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی خاصه شهدای پاسدار ۲ جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی در خردادماه و اغتشاشات تروریستی آمریکایی و رژیم صهیونیستی در دی ماه امسال را گرامی بداریم.
خبرنگار : هانی خوش بیان