
به گزارش خبرنگار بسیج سپاه شهرستان زاهدان سرگرد پاسدار ابوذر کیخا فرمانده حوزه سلمان فارسی (کارگری) اظهار داشت:تشکیل این جلسات جهت هماهنگی و برنامه ریزی جهت انجام هرچه بهتر و فاخر تر برنامه های دهه فجر حائز اهمیت است.
وی افزود: برگزاری این جلسات توسط فرمانده و جانشین پایگاه انصارالرضا باعث میشود برنامه ریزی و هماهنگی بین اعضای شورا و بسیجیان پایگاه انصارالرضا انجام شود و اتخاذ تدابیر لازم جهت انجام هرچه بهتر برنامه های دهه فجر انجام شود در کارخانه مینو شرق زاهدان برگزار شد.
علیرضا نورمندی فرمانده پایگاه انصارالرضا نیز گفت: هدف از انجام این جلسه هماهنگی و برنامه ریزی و اتخاد تدابیر لازم برای انجام هرچه بهتر برنامه های دهه فجر بوده است.
وی افزود: در دهه فجر امسال برنامه های متنوع و مثمر ثمر و فاخر تدارک و برنامه ریزی شده است تا بتوانیم این برنامه ها به بهترین شکل و بهتر از سال های پیش انجام دهیم تا مستوجب اشاعه بیش از پیش فرهنگ دهه فجر و دستاورد های انقلاب اسلامی در جامعه و افزایش جذب بیشتر جوانان به بسیج شود.
نورمندی بیان کرد: بسیجیان ما باعث شکوفایی و پیشرفت و بصیرت افزایی در جامعه و انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران هستند و ما امسال در این دهه فجر برنامه های متنوع و جذاب و مثمر ثمر و آموزنده و بهتر و فاخر تر از سال های گذشته برنامه ریزی شده است و تدابیر لازم جهت انجام هر چه بهتر این برنامه ها در دهه فجر امسال در سطح پایگاه اندیشیده شده است .