۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
11:25
کد خبر : 9742393
۱۰:۵۹

۱۴۰۴/۱۱/۰۸

جمع‌آوری گاز‌های مشعل، اولویت راهبردی صنعت نفت

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب جمع‌آوری گاز‌های مشعل را از مهم‌ترین و باارزش‌ترین اقدام‌های صنعت نفت در مسیر افزایش بهره‌وری، تکمیل زنجیره ارزش و صیانت از محیط زیست دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، رامین حاتمی امروز چهارشنبه، هشتم بهمن در نشست بررسی پیشرفت طرح‌های جمع‌آوری گاز‌های مشعل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با حضور نمایندگان وزارت نفت، سازمان ملی بهره‌وری ایران، سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت کشور، در گستره‌ای به وسعت هفت استان فعالیت دارد و حدود ۷۵ درصد نفت خام و نزدیک به ۱۰ درصد گاز کشور را تولید و خوراک بخش عمده‌ای از پتروشیمی‌های مستقر در جنوب را تأمین می‌کند.

وی با اشاره به اینکه عمده میدان‌های نفتی خشکی کشور در اختیار این شرکت است، افزود: هم‌اکنون ۶۱ مخزن نفتی و ۲۰ مخزن مستقل گازی در مناطق نفت‌خیز جنوب تحت رصد، پایش و تولید قرار دارند.

حاتمی ادامه داد: حجم نفت درجای این میدان‌ها حدود ۳۸۷ میلیارد بشکه و ذخایر قابل استحصال آنها نزدیک به ۱۰۹ میلیارد بشکه برآورد می‌شود که تاکنون حدود ۷۰ میلیارد بشکه نفت از ابتدای تاریخ تولید صنعت نفت کشور از این میدان‌ها برداشت شده است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با بیان اینکه این شرکت با بیش از ۳۰ هزار نیروی انسانی و پنج شرکت بهره‌بردار تابع فعالیت می‌کند، گفت: تولید نفت با ورود به نیمه دوم عمر مخازن با پیچیدگی و دشواری بیشتری همراه شده و استفاده از روش‌های نوین، افزایش ضریب بازیافت و ارتقای بهره‌وری بیش از گذشته ضرورت دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید