۲۸ / بهمن / ۱۴۰۴ - 17 February 2026
08:33
کد خبر : 9742447
۱۵:۲۹

۱۴۰۴/۱۱/۰۸

برگزاری دوره‌های سواد رسانه در آغاجاری

دوره‌های سواد رسانه با هدف افزایش آگاهی عمومی در شهرستان آغاجاری انجام شد.

دوره های سواد رسانه در آغاجاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج ابراهیم قدیمی در شهرستان آغاجاری: دوره های توانمند سازی سواد رسانه در آغاجاری برگزار گردید. 

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان آغاجاری سرهنگ دوم پاسدار محسن ممبینی درگفتگو با خبرگزاری بسیج گفت: 

 

 اینبار دوره‌های آموزشی «سواد رسانه» را استارت زدیم این دوره‌ها با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد نحوه مصرف صحیح و انتقادی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی برگزار می‌شوند. برگزاری این کلاس‌ها با استقبال خوب مردم روبرو شده و نشان‌دهنده اهمیت این موضوع در بین مردم است.

 وی ضمن تحسین  ادامه داد: در این دوره‌ها به مباحثی از جمله تشخیص اخبار جعلی، تحلیل محتوای رسانه‌ای، شناخت سوگیری‌ها و جهت‌گیری‌های رسانه‌ها و همچنین نحوه استفاده ایمن و مسئولانه از شبکه‌های اجتماعی پرداخته خواهد شد. مدرس این دوره‌ها، کارشناس ارشد ارتباطات است و تلاش می‌کند تا با زبانی ساده و قابل فهم، مفاهیم پیچیده را به مخاطبان آموزش دهد.

ممبینی اظهار کرد: برگزاری این دوره‌ها به همت فضای مجازی پایگاه هاآغاز شده و می‌توانند با مراجعه به پایگاه در مورد نحوه ثبت‌نام و زمان برگزاری کلاس‌ها اطلاعات بیشتری کسب کنند. این دوره‌ها برای تمامی سنین و اقشار جامعه باز است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آغاجاری عنوان کرد: هدف نهایی از برگزاری این دوره‌ها، توانمندسازی شهروندان در مواجهه با حجم بالای اطلاعات و محتواهای رسانه‌ای است. امیدواریم با برگزاری این کلاس‌ها، مردم آغاجاری بتوانند با دیدی بازتر و آگاهانه‌تر به اخبار و اطلاعات دسترسی پیدا کنند و از تأثیرات منفی رسانه‌ها در امان بمانند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید